Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Ediție limitată MG MGB


Cauti un MG?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm MG!

Ai un MG și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne

MG MGB Ediție limitată | Overdrive | Stare bună | 1979

Repere:

- Overdrive
- Ediție limitată originală
- Jante, decalcomanii, portbagaj în ediție limitată
- Volan din lemn Moto-Lita
- 1800cc 4 cilindri

Ediție limitată MG MGB cu overdrive de vânzare
Căutați o mașină britanică clasică de care să nu întâlniți doar oa doua? Atunci acest clasic este mașina pentru tine. Oferim spre vânzare această frumoasă ediție limitată MG MGB din 1979. Ediția limitată este ultima versiune a MGB-ului extrem de popular și a încetat producția în 1980. Găsirea unei ediții limitate MGB în stare bună devine din ce în ce mai dificilă și, prin urmare, sunt foarte populare printre colecționari. Marele plus al acestei ediții limitate MGB este că este echipat cu overdrive, ceea ce face o experiență de conducere foarte plăcută.

Ediție limitată originală MG MGB de vânzare
Această ediție limitată MGB este cu adevărat o priveliște de văzut. Are o vopsea neagră cu decalcomanii ediție limitată, jante speciale și portbagajul caracteristic pe spate. Interiorul este echipat cu tapițerie neagră și pentru a-l termina, a fost ales un volan din lemn Moto-Lita. Vă puteți vedea deja conducând această mașină clasică engleză?

Doriți să cumpărați MG MGB Limited Edition?
Căutați o ediție limitată MG MGB din 1979? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m2532
  • Face: MG
  • Model: MGB
  • An: 1979