Duminică 1 octombrie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 octombrie (Ziua Unității Germane) SHOWROOM OPEN

MG MGB Cabriolet


Cauti un MG?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm MG!

Ai un MG și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

MG MGB Cabriolet | Restaurat | Overdrive | 1978

Repere:

- Restaurat
- Overdrive
- Roți din sârmă cromată
- motor 1800cc 4-cilindru

Vânzare MG MGB Cabriolet restaurată
Va oferim spre vanzare acest frumos MG MGB Cabriolet din 1978. Acest MGB a fost restaurat in trecut si este atat optic cat si tehnic in stare foarte buna. Este propulsat de un motor cu 1800 cilindri de 4 cmc cu cutie de viteze manuală cu popularul overdrive. De îndată ce întoarceți cheia acestei mașini clasice britanice, aveți garanția că veți avea un zâmbet larg pe buze.

MG MGB Cabriolet din 1978 de vânzare
După cum puteți vedea în fotografii, acest MGB Cabriolet este într-adevăr o priveliște de văzut. Are o vopsea frumoasă verde închis, care se potrivește complet cu o mașină clasică engleză din anii 1970. MGB are roți de sârmă cromate, un portbagaj și detalii cromate frumoase. Interiorul este intr-o stare foarte ingrijita si este dotat cu tapiterie neagra, bord cu incrustatie de lemn si volan sport din lemn. Pe scurt, un MGB Cabriolet foarte complet echipat, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi MG MGB Cabriolet?
Căutați un 1978 MG MGB Cabriolet? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m3485
  • Face: MG
  • Model: MGB
  • An: 1978