Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Mercedes 300SL


Cauti un Mercedes Benz?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Mercedes Benz!

Ai un Mercedes Benz și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Mercedes Benz 300 SL | Istoria cunoscută | masina europeana | 1987

Repere:

- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Livrat in Germania
- Vopsea nouă
- motor 2962cc 6-cilindru
- Cutia de viteze automată

Mercedes-Benz 300 SL european de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Mercedes-Benz 300 SL din 1987. Acest clasic a fost livrat nou în Germania și exportat în Belgia în anii 1990, unde a avut întotdeauna un singur proprietar până în 2017. Acest 300 SL provine din colecția privată a unui puț. -client cunoscut al ER Classics și are o istorie bogată. Facturile pentru întreținerea efectuată au fost păstrate cu grijă. Este propulsat de un motor cu 2962 cilindri de 6 cmc cu cutie de viteze automată care oferă o experiență de condus minunată.

Mercedes-Benz 300 SL în Perlmutt Grau Metallic de vânzare
După cum puteți vedea în fotografii, acest clasic este cu adevărat grozav de văzut. Mercedes-Benz are vopsea nouă în culoarea originală din fabrică Perlmutt Grau Metallic. O culoare care arată frumos pe mașină și se combină foarte frumos cu interiorul cromat și negru. Mercedes-Benz este, de asemenea, echipat cu o listă extinsă de opțiuni, inclusiv tapițerie din piele, un tablou de bord cu incrustații de lemn, oglinzi exterioare electrice, geamuri electrice și scaune încălzite. Hard top-ul este și el prezent și este în stare bună. Pe scurt, un Mercedes-Benz 300 SL foarte complet echipat, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi un Mercedes Benz 300 SL?
Căutați un Mercedes-Benz 1987 SL din 300? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m3870-0
  • Face: Mercedes Benz
  • Model: 300SL
  • An: 1987