Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Mercedes-Benz 280 SL


Cauti un Mercedes Benz?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Mercedes Benz!

Ai un Mercedes Benz și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Mercedes-Benz 280SL | Stare foarte buna | Istoria cunoscută | 1985

Repere:

- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Condiție foarte bună
- Vopsea metalizata Rauchsilber
- Suprafață neagră moale
- 2800cc 6 cilindri
- Cutia de viteze automată

Mercedes-Benz 280 SL în stare foarte bună de vânzare
Oferim spre vanzare acest frumos Mercedes-Benz 280 SL din 1985. Acest clasic a fost intotdeauna bine intretinut de catre fostul sau proprietar iar istoricul de intretinere este consemnat in facturi. Atât optic, cât și tehnic, Mercedes-Benz 280 SL este în stare foarte bună. Este propulsat de un motor cu 2800 cilindri de 6 cmc cu cutie de viteze automată care oferă o experiență de condus minunată.

Mercedes-Benz 280 SL în Rauchsilber metalic de vânzare
După cum puteți vedea în fotografii, acest Mercedes-Benz este într-adevăr o priveliște de văzut. Este finisat în frumoasa culoare din fabrică „Rauchsilber metalizat”. O culoare care este ușor diferită de vopseaua standard gri-argintie și conferă acestui clasic un caracter distinctiv. De asemenea, este echipat cu o capotă neagră și roți baroc originale. Interiorul lui 280 SL este într-o stare foarte îngrijită și este echipat cu tapițerie albastru închis și gri care se combină foarte frumos cu vopseaua. Tabloul de bord are incrustație din lemn care se potrivește perfect cu un clasic din anii 80. Controlul climatizării este, de asemenea, o opțiune și vă asigură că rămâneți frumos și răcoros în timpul călătoriei.

Doriți să cumpărați un Mercedes-Benz 280 SL?
Căutați un Mercedes-Benz 1985 SL din 280? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m8831
  • Face: Mercedes Benz
  • Model: 280SL
  • An: 1985