30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Pagoda Mercedes-Benz 280 SL


Cauti un Mercedes Benz?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Mercedes Benz!

Ai un Mercedes Benz și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Mercedes-Benz 280 SL Pagode | Restaurat pe scară largă | Stare foarte buna | 1968

Repere:

- Restaurat extensiv
- Transmisie manuală rară 
- Hard top și soft top prezent
- 2800cc 6 cilindri
- Roți baroc
- Condiție foarte bună

Pagoda manuală Mercedes-Benz 280 SL de vânzare
Va oferim spre vanzare acest frumos Mercedes-Benz 280 SL Pagode din 1968. Pagoda pe care o oferim spre vanzare aici, care isi datoreaza numele formei arcuite a acoperisului, este o transmisie manuala rara. Au fost livrate doar 882 de transmisii manuale 280 SL Pagode, ceea ce îl face foarte îndrăgit de colecționari. Mercedes-Benz a fost restaurat în trecut și se află atât din punct de vedere optic, cât și tehnic în stare foarte bună. Este propulsat de un motor cu 2800 cilindri de 6 cmc care, în combinație cu cutia de viteze manuală, oferă o experiență de condus fantastică.

Pagoda Mercedes-Benz 280 SL restaurată extensiv de vânzare
Acest Mercedes-Benz 280 SL este cu adevărat o priveliște de văzut. Are o vopsea roșie visiniu frumoasă care se combină foarte frumos cu cromul și roțile originale baroc. Interiorul este într-o stare foarte îngrijită și are tapițerie neagră și un tablou de bord frumos cu radio corect de epocă. Pagode este, de asemenea, echipat cu un capota neagră și un hard top în aceeași culoare cu caroseria. Pe scurt, un Mercedes-Benz 280 SL foarte complet echipat, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi Mercedes-Benz 280 SL Pagode?
Căutați un Mercedes-Benz 280 SL Pagode frumos, bine întreținut, cu transmisie manuală? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m2670-0
  • Face: Mercedes Benz
  • Model: 280SL
  • An: 1968