Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Mercedes-Benz 280 SE


Cauti un Mercedes Benz?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Mercedes Benz!

Ai un Mercedes Benz și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Mercedes-Benz 280 SE | Stare de top | Restaurat | 1969

Repere:

- Condiție foarte bună
- Restaurat
- Detalii frumoase cromate în jur
- Interior verde

Mercedes-Benz 280 SE în stare foarte bună de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Mercedes-Benz 280 SE. Această mașină clasică provine din colecția privată a unui adevărat pasionat Mercedes-Benz. 280 SE este într-adevăr o frumusețe și a fost întotdeauna întreținut cu drag de proprietarul său anterior.

Mercedes-Benz 280 SE restaurat de vânzare
Acest Mercedes-Benz 280 SE a fost restaurat extensiv în trecut și de atunci a fost păstrat în stare foarte bună. Vopseaua albă arată minunat și este o combinație excelentă cu toate detaliile cromate. Ce zici de grătarul impresionant, barele de protecție duble cromate și toate benzile decorative din jur. În plus, interiorul acestei mașini clasice are un interior verde închis foarte elegant, cu detalii cromate. Acest clasic Mercedes-Benz emană lux pur!

Doriți să cumpărați un Mercedes-Benz 280 SE în stare excelentă?
Căutați un Mercedes-Benz 280 SE în stare excelentă? Lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m9546
  • Face: Mercedes Benz
  • Model: 280SE
  • An: 1969