Duminică 1 octombrie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 octombrie (Ziua Unității Germane) SHOWROOM OPEN

Mercedes-Benz 220 S Ponton Cabriolet


Cauti un Mercedes Benz?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Mercedes Benz!

Ai un Mercedes Benz și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Mercedes-Benz 220 S Ponton Cabriolet | Stare bună | 1958

Repere:

- Conditie buna
- motor 2195cc 6-cilindru
- Cutie de viteze manuală
- Interior din piele de culoare bej
- Suprafață neagră moale

Vând Mercedes-Benz 220 S Ponton Cabriolet în stare bună
Oferim spre vanzare acest superb Mercedes-Benz 220 S Ponton Cabriolet din 1958. Acest Mercedes-Benz clasic a fost restaurat in trecut si este in stare tehnica si optica buna. Este propulsat de un motor cu 2195 cilindri de 6 cmc cu o transmisie manuală cu 4 trepte. De îndată ce te vei urca la volanul acestui frumos Ponton, vei simți că te-ai întors în anii 50.

Vând Mercedes-Benz 220 S Ponton Cabriolet verde
Clasicul pe care îl oferim spre vânzare aici este cu adevărat grozav de văzut. Este finisat într-o vopsea verde închis, corectă de epocă, care se potrivește unui clasic din anii 1950 și se combină frumos cu toate detaliile cromate. Interiorul este echipat cu tapițerie din piele de culoare bej, care este într-o stare foarte îngrijită și un tablou de bord frumos din lemn. Mercedes-Benz 220 S Ponton Cabriolet este echipat și cu un capota neagră pe care o poți plia într-o clipă pentru a te bucura de soare în timpul unui tur.

Vrei să cumperi un Mercedes-Benz 220 S Ponton Cabriolet?
Căutați un Mercedes-Benz 1958 S Ponton Cabriolet din 220? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m2926
  • Face: Mercedes Benz
  • Model: 220S
  • An: 1958