Duminică 5 decembrie EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Mercedes Benz 190 B

Vezi toate fotografiile Mercedes Benz 190 B de vânzare

Vedeți curenții noștri Mercedes Benz stoc

Afișați stocul

Cauti un Mercedes Benz?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Mercedes Benz!

Ai un Mercedes Benz și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Mercedes Benz 190 B | Istorie cunoscută | Stare bună | 1960

Repere:

- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Broșuri originale prezente
- Frumos crom
- Vopsea gri
- Interiorul roșu

De vânzare Mercedes-Benz 190 B cu istoric de întreținere
Oferim spre vânzare acest frumos Mercedes-Benz 190 B din 1960. Mașina clasică a fost restaurată în trecut și a fost întotdeauna bine întreținută. Există o mulțime de istorie a mașinii și întreținerea efectuată este înregistrată în facturi. Recent, întreținerea a fost efectuată pentru aproximativ 5000 de euro de către un specialist în mașini clasice Mercedes-Benz, astfel încât acest clasic să fie complet actualizat din punct de vedere tehnic. Un alt detaliu frumos este că broșurile originale sunt încă prezente. Când te vei urca la volanul acestei mașini clasice, vei simți că te-ai întors din nou în anii '60.

Mercedes-Benz 190 B într-o schemă de culori frumoasă de vânzare
Acest Mercedes-Benz 190 B este cu adevărat o priveliște de văzut și are un caracter distinctiv datorită schemei sale de culori frumoase. Acest clasic este executat într-o vopsea gre închisă cu interior roșu. O combinație de culori foarte gustoasă, care îl face un adevărat punct de atracție. Cromul Mercedes-Benz 190 B este într-o stare foarte bună și se combină foarte frumos cu vopseaua gri. Vă puteți vedea deja turând acest frumos clasic?

Doriți să cumpărați Mercedes-Benz 190 B?
Căutați un Mercedes-Benz 1960 B din 190? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m3028
  • USP-uri: -
  • Face: Mercedes Benz
  • Model: 190 B
  • An: 1960
  • Int. nr .: Nu