Duminică 5 decembrie EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Mercedes-Benz 170 VA

Vezi toate fotografiile Mercedes-Benz 170 VA de vânzare

Vedeți curenții noștri Mercedes Benz stoc

Afișați stocul

Cauti un Mercedes Benz?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Mercedes Benz!

Ai un Mercedes Benz și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Mercedes-Benz 170 VA | Restaurat | Stare foarte bună | 1950

Repere:

- Restaurat
- Condiție foarte bună
- Frumos crom
- Broșuri originale prezente
- Pereti albi
- Interior de culoare bej

Mercedes-Benz 170 VA în stare foarte bună de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Mercedes-Benz 170 VA din 1950. Acest clasic vine de la un entuziast care a avut mașina restaurată extensiv în trecut. Atât din punct de vedere optic, cât și din punct de vedere tehnic, acest Mercedes-Benz este în stare foarte bună. Chiar și broșurile originale sunt încă prezente.

Seria 170 a fost succesul Mercedes-Benz înainte și după cel de-al doilea război mondial. Producția seriei 170 a durat din 1931 până în 1955 și a constat din șase generații. Clasicul pe care îl oferim spre vânzare aici este 170 V, care a suferit o serie de actualizări în 1950. De exemplu, capacitatea motorului a fost mărită la 1767cc și siguranța a fost îmbunătățită prin utilizarea amortizoarelor telescopice și a frânelor mai bune. Era, de asemenea, mai mult spațiu pentru pasageri și pentru prima dată portbagajul era accesibil din exterior cu o clapetă. Acest Mercedes-Benz funcționează pe benzină și, prin urmare, este numit 170 V A.

Mercedes-Benz 170 VA cu diverse opțiuni de vânzare
Imaginea generală a acestui Mercedes-Benz 170 VA este complet corectă. Vopseaua neagră arată frumos pe acest clasic și face popul crom. Jantele negre și cromate cu pereții albi îi fac un aspect elegant. Interiorul este într-o stare foarte îngrijită și este echipat cu tapițerie de culoare bej. Pe scurt, un Mercedes-Benz 170 VA în stare foarte bună și gata să plece pe drum.

Doriți să cumpărați Mercedes-Benz 170 VA?
Căutați un Mercedes-Benz 170 VA restaurat? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m0026-0
  • USP-uri: Nu
  • Face: Mercedes Benz
  • Model: 170
  • An: 1950
  • Int. nr .: Nu