Filtru

29 martie (Vinerea Mare) SHOWROOM DESCHIS - 31 martie și 1 aprilie (Paști) SHOWROOM ÎNCHIS - duminică 7 aprilie EXTRA DESCHIS 10:00-14:00
Setează direcție ascendentă

Cauti un Volvo?

Înscrieți-vă și vă vom anunța când este disponibil

Vă cumpărăm Volvo!

Aveți un Volvo și doriți să vindeți? Contacteaza-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru

Contact

Specialistul dvs. Volvo
Volvo

Mașină clasică Volvo de vânzare la ER Classics

Cumpărați o mașină clasică Volvo la ER Classics

Intenționați să cumpărați un Volvo clasic? Atunci ai ajuns la locul potrivit la ERclassics. Oferim mașini clasice Volvo de înaltă calitate, cum ar fi Volvo Amazon, P1800, 240, 242, 245, T5R, Duett și PV544. Fie că pleci în vacanță cu Volvo-ul tău sau o zi pe litoral cu familia, vei găsi clasicul care ți se potrivește la noi.

Mașini clasice Volvo de înaltă calitate

Mașinile clasice Volvo pe care le oferim sunt adesea restaurate pe scară largă și de înaltă calitate, atât din punct de vedere optic, cât și tehnic. Fiecare mașină este evaluată cu 125 de puncte de către unul dintre mecanicii noștri. De asemenea, suntem specializați în înregistrare și inspecții, iar transportul până la ușa dumneavoastră este posibil.

Mașina clasică Volvo potrivită pentru tine

Fiecare are propriul motiv pentru a cumpăra o mașină clasică Volvo. Indiferent de motivul dvs., la ERclassics facem tot ce putem pentru a vă ghida cât mai bine posibil în acest proces. Avem un site web extins cu un reportaj foto al fiecărui Volvo clasic, fotografii de interior și exterior la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal. Doriți să aflați mai multe despre cumpărarea unui Volvo clasic? Atunci experții noștri în mașini clasice sunt pregătiți pentru tine.

Preferiți să vizitați showroom-ul nostru din Waalwijk, Țările de Jos pentru a vedea Volvo-urile noastre? Desigur, acest lucru este posibil. Experții noștri în mașini clasice sunt gata să vă ofere sfaturi gratuite.

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

ERclassics este specializată în vânzarea de mașini clasice Volvo din 2008. Cumpărați următoarea mașină clasică de la distribuitorul online de mașini clasice numărul 1 din Europa?

Schimbă sau vinde-ți clasicul Volvo

Pe langa faptul ca poti cumpara masini clasice Volvo de la ER Classics, exista si posibilitati de vanzare sau de schimb de masina clasica proprie. Dacă doriți mai multe informații despre opțiuni, vă rugăm să contactați unul dintre agenții noștri de vânzări.