Filtru

Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Nu exista produse potrivite de selecţie.

Cauti un Opel?

Înscrieți-vă și vă vom anunța când este disponibil

Vă cumpărăm Opel!

Aveți un Opel și doriți să vindeți? Contacteaza-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru

Contactați-ne

Opel Licitaţie

Vizualizați online Opel licitație de mașini clasice. O nouă licitație la fiecare 2 săptămâni. De la și pentru clienții noștri.

Vezi licitația noastră

Specialistul tău Opel
Opel

Mașină clasică Opel de vânzare la ERclassics

Când îți cumperi o mașină clasică Opel?
Din ce motiv ai de gând să cumperi o mașină clasică Opel? Planuiesti un tur frumos de-a lungul coastei sau vrei sa pleci in vacanta cu familia in clasicul tau? Poate vă place să conduceți mitinguri clasice sau să vizitați spectacole și evenimente distractive. Oricare ar fi motivul pentru a cumpăra un Opel clasic, ER Classics are în stoc mașini clasice pentru fiecare ocazie.

Cum cumpăr o mașină clasică Opel?
La ERclassics veți găsi diverse mașini clasice Opel pentru aproape orice buget. Oricare ar fi nevoile tale, experții noștri în mașini clasice sunt gata să te ajute să-ți găsești mașina visurilor. O serie de modele Opel pe care le oferim adesea spre vânzare includ Opel Olympia, Kapitän, Rekord, Kadett, Manta, GT, Kadett Rallye și Opel comodor.

Ai în minte o mașină clasică? Aruncă o privire pe site-ul nostru extins pentru o prezentare completă a Opel-urilor clasice. Veți găsi o pagină de produs pentru fiecare mașină cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal. Oferind cât mai multe informații despre mașina clasică, sperăm să vă ajutăm să găsiți mașina de vis. Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru din Waalwijk, Țările de Jos. Experții noștri în mașini clasice vă stau la dispoziție cu sfaturi fără obligații.

Doriți să cumpărați o mașină clasică Opel la ER Classics?
Oferim mașini clasice Opel de înaltă calitate, adesea restaurate și evaluate în 125 de puncte de către propriul nostru atelier. De asemenea, suntem specializați în înregistrare și inspecții și este posibil transportul în întreaga lume până la ușa dumneavoastră din față.

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa
Când cumpărați o mașină clasică Opel, veți fi, desigur, asistat de experții noștri în mașini clasice care vă vor îndruma înainte, în timpul și după achiziție. Suntem specializați în vânzarea de mașini clasice la nivel mondial din 2008. Cumpărați următoarea mașină clasică de la ER Classics, dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa?

Schimbați sau vindeți o mașină clasică Opel?
Pe lângă cumpărarea de mașini clasice, ne puteți contacta și pentru vânzarea sau predarea Opelului dumneavoastră. Ați dori să aflați mai multe despre asta? Vă rugăm să nu ezitați să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice.