Filtru

26 mai (Ziua Înălțării Domnului) SHOWROOM ÎNCHIS
Setează direcție ascendentă

Cauti un Chevrolet?

Înscrieți-vă și vă vom anunța când este disponibil

Vă cumpărăm Chevrolet!

Aveți un Chevrolet și doriți să vindeți? Contacteaza-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru

Contact

Specialistul dvs. Chevrolet
Chevrolet

Mașină clasică Chevrolet de vânzare la ER Classics

Cumpărați o mașină clasică Chevrolet la ER Classics
Cumpărarea unui Chevrolet clasic este un moment special cu care noi, cei de la ERclassics, suntem bucuroși să vă ajutăm. Veți găsi mașini clasice Chevrolet de înaltă calitate, care au fost adesea restaurate pe larg și sunt într-o stare foarte bună, atât tehnic, cât și optic. Oferim o gamă largă de mașini clasice Chevrolet, cum ar fi Chevrolet Corvetă C1, C2, C3, Camaro, Capriciu, El Camino, Chevelle și Bel Air.

Schimbă sau vinde Chevroletul tău clasic
Pe lângă cumpărarea de mașini clasice la ER Classics, ne puteți contacta și pentru vânzarea sau predarea mașinii dvs. clasice Chevrolet. Îți folosești vechiul prea puțin sau te-ai îndrăgostit de alt model? Vă rugăm să contactați experții noștri în mașini clasice pentru mai multe informații despre predarea sau vânzarea Chevrolet-ului dumneavoastră.

Chevrolet clasicul potrivit pentru tine
Este important să faceți alegerea corectă și să alegeți mașina clasică Chevrolet care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Vă place să participați la spectacole sau preferați conducerea pe distanțe lungi și turneele? Oricare ar fi motivația dvs. pentru a cumpăra o mașină clasică Chevrolet, facem tot ce putem pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

ERclassics are un site web bine aranjat și extins, unde fiecare Chevrolet are propria pagină de produs cu reportaj foto, video, imagini la 360 de grade și informații de fundal. Ați găsit mașina clasică de vis, vă rugăm să nu ezitați să contactați vânzătorii noștri. Vă vor ajuta cu plăcere.

De asemenea, sunteți binevenit dacă preferați să vizitați showroom-ul nostru din Waalwijk, Olanda.

Mașini clasice Chevrolet de înaltă calitate
Mașinile clasice Chevrolet oferite la ER Classics sunt de înaltă calitate și verificate de către mecanicii noștri în 125 de puncte. De asemenea, suntem specializați în înregistrare și inspecții și transport la ușa dumneavoastră din față.

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa
Vă ghidăm înainte, în timpul și după achiziționarea mașinii dumneavoastră clasice Chevrolet. Suntem specializați în vânzarea de mașini clasice din 2008. Vă cumpărați următoarea mașină clasică de la ER Classics, dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa?