27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Lancia Appia Coupe Pininfarina


Cauti un suliță?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm suliță!

Ai un Lancia și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Lancia Appia Coupe Pininfarina | Restaurat | Caroseria Viotti | 1961

Repere:

- Restabilit în stare foarte bună, originală
- Multă istorie prezentă
- Caroseria construită de carosierul Viotti
- Motor V1090 4cc cu numere potrivite
- Rar

Vând Lancia Appia Coupe Pininfarina restaurată
Oferim spre vanzare aceasta frumoasa si rara Lancia Appia Coupe Pininfarina din 1961. Aceasta Appia a fost restaurata in trecut si se afla intr-o stare foarte ingrijita, originala. Acesta provine din colecția privată a unui client obișnuit al E&R Classics care a păstrat întotdeauna clasicul cu multă dragoste. Lancia are o istorie bogată, inclusiv documentele originale, certificatul de naștere și istoricul de întreținere. Prin urmare, istoricul arată că acesta este un clasic al numerelor care se potrivesc complet. Lancia Appia Coupe Pininfarina este propulsată de un motor V1090 de 4 cmc cu o cutie de viteze manuală care asigură o experiență de condus minunată.

Lancia Appia Coupe Pininfarina restaurată cu caroserie Viotti
O Lancia Appia Coupe este deja o apariție rară în sine, dar clasicul pe care îl oferim spre vânzare aici este unul cu totul special. Caroseria acestui Lancia a fost construită de către constructorul italian Carrozzeria Viotti. Carrozzeria Viotti a produs Lancia Appia Coupe în număr foarte limitat, făcându-l un clasic foarte rar și căutat printre entuziaști. Corpul frumos este în culoarea originală din fabrică Ottanio Arcadia. Această culoare albastră arată frumos pe Lancia, iar acoperișul alb fildeș completează imaginea de ansamblu. Interiorul este într-o stare îngrijită și este finisat în gri/albastru care se combină frumos cu vopseaua.

Vrei să cumperi o Lancia Appia Coupe Pininfarina?
Căutați o Lancia Appia Coupe Pininfarina? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal de cumpărături.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: l4920
  • Face: suliță
  • Model: Appia
  • An: 1961