Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Jaguar MK2


Cauti un Jaguar?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Jaguar!

Ai un Jaguar si vrei sa vinzi? Contactează-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pe care să le adăugăm la stoc.

Contact

Jaguar MK2 | Restaurat | Stare foarte buna | Overdrive | 1968

Repere:

- Restaurat
- Condiție foarte bună
- Interiorul roșu
- transmisie manuală cu viteză 4
- Overdrive

- motor 3442cc 6-cilindru
- Discurile se învârt în jurul valorii

Restaurată Jaguar MK2 de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Jaguar MK2 din 1968. Acest MK2 provine din colecția privată a unui cunoscut client al ER Classics care l-a schimbat cu o altă mașină clasică. Proprietarul anterior a întreținut întotdeauna Jaguar bine și, prin urmare, este atât optic cât și tehnic în stare foarte bună. Este propulsat de un motor cu 3442 cilindri de 6 cmc cu o transmisie manuală cu 4 trepte. Modelul clasic este, de asemenea, echipat cu frâne cu disc de jur împrejur, care oferă o experiență de condus minunată.

Negru Jaguar Vând MK2 cu interior din piele roșie
Jaguar MK2 pe care îl oferim spre vânzare aici este cu adevărat grozav de văzut. A fost restaurat în trecut și prevăzut cu o vopsea neagră frumoasă. Vopseaua neagră îi conferă acestui MK2 un aspect foarte bun și face cromul să iasă în evidență. Interiorul din piele roșie este într-o stare foarte îngrijită și oferă o combinație frumoasă cu vopseaua neagră. Tabloul de bord din lemn și volanul sport Moto-Lita sunt complet în concordanță cu un clasic britanic din anii 1960.

Doriți să cumpărați un restaurat Jaguar MK2?
Cauti un 1968 Jaguar MK2? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: j2410
  • Face: Jaguar
  • Model: MKII
  • An: 1968