Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Jaguar E-Type S3 V12 Coupe


Cauti un Jaguar?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Jaguar!

Ai un Jaguar si vrei sa vinzi? Contactează-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pe care să le adăugăm la stoc.

Contactați-ne

Jaguar E-Type S3 V12 Coupe | Restaurat | Aer conditionat | 1973

Repere:

- Report foto + facturi de restaurare disponibile
- Restabilit la specificațiile originale
- Aer conditionat original
- Motor V5.3 de 12 litri revizuit cu cutie de viteze automata
- Diverse îmbunătățiri tehnice

Restaurată Jaguar E-Type S3 V12 de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Jaguar E-Type S3 V12 Coupe din 1973 Jaguar a fost restaurată în perioada 2019-2022, iar restaurarea a fost consemnată într-un raport amplu. Există numeroase fotografii și facturi ale restaurării. E-Type este propulsat de un motor puternic (recondiționat) V5.3 de 12 litri care este conectat la o cutie de viteze automată. Clasicul este echipat cu diverse îmbunătățiri tehnice, cum ar fi un motor de pornire și un radiator de înaltă performanță, un alternator nou și un sistem de evacuare din oțel inoxidabil. Un mare plus al E-Type este că este echipat cu aer condiționat original.

Jaguar E-Type S3 V12 Coupe în British Racing Green de vânzare
Jaguar pe care îl oferim spre vânzare aici este cu adevărat o priveliște de văzut și a fost restaurat la specificațiile sale originale. Este realizat în frumoasa culoare British Racing Green. O culoare care se potrivește complet cu acest clasic britanic și se combină foarte frumos cu roțile cromate și cu spițe cromate. Interiorul de culoare bej este în stare îngrijită și se potrivește perfect cu vopseaua verde închis.

Vrei să cumperi un Jaguar E-Type S3 V12?
Cauți o serie 3 Jaguar E-Type cu V12? Vă rugăm să lăsați datele dumneavoastră prin formularul de contact de pe această pagină sau să sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal de cumpărături.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: j4736
  • Face: Jaguar
  • Model: E-Type
  • An: 1973