15 august (Adormirea Maicii Domnului) SHOWROOM ÎNCHIS - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Ferrari 348

Ferrari 348 este o mașină sport cu două locuri, cu motor cu tracțiune mediană, cu tambur spate, care înlocuiește Ferrari 8 în 328 și continuă până la 1989. 1995, 348 tb (Trasversale Berlinetta) pentru versiunea coupe și 348 ts (Spider) pentru versiunea targa, dispune de o versiune normală de 348-litri a motorului VNNXX quad cam, 3.4-valve-per-cylinder. La fel ca și predecesorii săi, numărul modelului a fost derivat din configurația lui, cu primele cifre 4 fiind deplasarea, iar 8rd fiind numărul de cilindri. Motorul a fost montat longitudinal și cuplat la o cutie de viteze manuală transversală, cum ar fi Mondial t. "T" în numele modelului 2 tb și ts se referă la poziția transversală a cutiei de viteze.

Ferrari Classic Cars De Vânzare

Stilul Ferrari 348 diferă de modelele anterioare, cu prize de aer laterale și laterale rectangulare asemănătoare cu modelul Ferrari Testarossa. 348 a fost echipat cu sistem de management al motoarelor cu două circuite, frâne anti-blocare dublu-redundante și autodiagnosticare a sistemelor de aer condiționat și încălzire. Modelele de la 1993 și dincolo de acestea au motoare de pornire făcute de japonezi și generatoare de putere Nippondenso pentru a îmbunătăți fiabilitatea, precum și bateria aflată în frana frontală stângă pentru o mai bună distribuție a greutății. Similar cu testarossa dar plecând de la 308 și 328, radiatoarele de ulei și lichid de răcire au fost mutate din nas în lateral, lărgind substanțial talia mașinii, dar făcând cabina mult mai ușor să se răcească.

Cumpărați un Ferrari 348?

Ferrari 348 a fost echipat cu un sistem petrolier cu ulei uscat pentru a preveni infometarea cu ulei la viteze mari si in timpul virajelor grele. Nivelul uleiului poate fi verificat cu exactitate pe joja de ulei atunci când motorul funcționează datorită acestei configurații. Ferrari 348 a fost echipat cu suspensie reglabilă pe înălțime și un sub-cadru detașabil pentru a accelera scoaterea motorului pentru întreținere. Acest vehicul a servit, de asemenea, ca un test de mule pentru Ferrari Enzo.

Ferrari 348

E & R Classics, specialistul tău Ferrari Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele cumpărării unei mașini Ferrari 348 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Ferrari 348
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Ferrari 348
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană