Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Bentley Continental

Bentley Continental este cunoscut pentru șasiul său special și pentru motorul puternic de sub capotă. Continental a fost, de asemenea, prima mașină produsă de la achiziția Bentley de către Volkswagen AG.

Unul dintre modele este Continental GT. Primul Gt a fost fabricat în 2003. Mașina a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva. Mașina se deosebea de predecesorii săi, Continental R și Continental T, prin producția de masă și prețul mai mic al mașinii. Prețul mai mic al mașinii a asigurat că Bentley a obținut un grup țintă mai mare. Continental GT are un motor W6.0 de 12 litri cu turbocompresoare duble, iar mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde. Viteza maximă a mașinii este de 318 km/h. O caracteristică excepțională a mașinii este ceasul de bord conceput de Breitling, un ceasornicar de lux elvețian.

De-a lungul anilor, au apărut mai multe modele de Bentley Continental GT. După câțiva ani, Continental GTC a fost dezvăluit. Aceasta este versiunea decapotabilă. Acest model accelerează până la 100 km/h în 5.1 secunde. Cu toate acestea, viteza maximă a acestei variante depinde de acoperiș. Când plafonul mașinii este ridicat, mașina atinge o viteză maximă de 314 km/h. Cu plafonul în jos, mașina atinge o viteză maximă de 305 km/h.

Cumpărarea unui Bentley Continental

Găsirea unui Bentley care ți se potrivește este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. ERClassics a făcut tot posibilul pentru a vă oferi o idee despre mașini, astfel încât fiecare mașină de pe site-ul nostru este prevăzută cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal despre mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Țările de Jos. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Bentley Continental

Bentley Continental de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile oferite de noi, inclusiv Bentley Continental, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre mecanicii noștri. Livrarea de mașini care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea unei mașini Bentley Continental sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din ateliere, faceți clic pe aici.

Comercializați sau vindeți Bentley Continental

Desigur, la ER Classics puteți cumpăra un Bentley Continental, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau tranzacționarea mașinii dvs. actuale, vă rugăm să contactați unul dintre experții noștri. . Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vindeți sau tranzacționați cu Bentley Continental

Întreținere la un Bentley Continental

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru un Bentley Continental. Pentru ca iti place sa iti pastrezi masina in cea mai buna stare, un garaj bun este important. Orice garaj îți poate asigura întreținere, dar uneori ai nevoie doar de acel punct în plus de specialitate, apoi poți alege să-ți duci mașina la un atelier specializat unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mașini din nou și din nou și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații pe acele mașini specifice.

ER Classics are Bentley Continental potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt beneficiile achiziționării unui Bentley Continental de la ER Classics?

- Toate mașinile clasice au fost verificate temeinic în propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
- Transport la nivel mondial la ușa dvs. din față
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9 

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Bentley Continental frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice și sportive din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.