Duminică 3 iulie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00 - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volkswagen T2

Generația 2nd a modelului Volkswagen Type-2 (cunoscută sub numele de T2) a fost introdusă în 1967. A fost construită în Germania până la 1979. Modelele înainte de 1971 sunt deseori numite T2a (bay early), în timp ce modelele după 1972 sunt numite T2b (bay târziu). Acest 2-generație de tip 2 a pierdut parbrizul distinct față divizat, a fost puțin mai mare și mult mai greu decât predecesorul său. Noul model a eliminat de asemenea suspensiile din spate ale osiei oscilante și cutiile de transfer utilizate anterior pentru a ridica înălțimea căii. În schimb, axele cu arbori cu arbore fixat cu articulații de viteză constante au ridicat înălțimea de deplasare fără modificările sălbatice ale curbării suspensiei osiilor oscilante.

Volkswagen Classic Cars De Vânzare

T2b a fost introdus prin schimbarea treptată pe parcursul a 3 ani. Primele modele au inclus bare de protecție rotunjite care încorporează o treaptă de utilizare când ușa era deschisă, ușile din față care se deschideau la 90 ° de la corp, fără buză pe protecțiile frontale și prize de aer în semilună în stâlpii D. Aveau, de asemenea, trape unice ale motorului și până în 1971, indicatoarele frontale erau fixate jos pe nas, mai degrabă decât pe ambele părți ale grilei de aer proaspăt. Tipul 1971 din 2 a prezentat un nou motor de 1.6L cu două orificii de admisie pe fiecare chiulasă și a fost clasificat la DIN la 37kW. O schimbare importantă a venit odată cu introducerea frânelor cu disc din față și a roților noi cu orificii de ventilație a frânei și cu capacele plate. Cea mai importantă schimbare din anii 1972 a fost un compartiment al motorului mai mare pentru a se potrivi cu motoarele mai mari de 1.7 până la 2.0 litri de la Volkswagen Type-4 și un capăt spate reproiectat care a eliminat șorțul spate amovibil. Siguranța la impact se îmbunătățește datorită unei structuri compresibile în spatele barei de protecție față. Aceasta a însemnat că T2b era capabil să îndeplinească standardele de siguranță din SUA. Emblema Volkswagen din față a devenit puțin mai mică.

Cumpărarea unui Volkswagen T2?

Modificările ulterioare ale modelului au fost în principal mecanice. Prin 1974, T2 și-a câștigat forma finală. În timpul ultimelor 1970-uri, au fost construite și testate primele prototipuri de utilitare tip-2 cu transmisie 4.

Volkswagen T2

E & R Classics, specialistul dvs. în mașinile clasice Volkswagen!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele cumpărării unei mașini Volkswagen T2 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Volkswagen T2
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii voastre Volkswagen T2
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană