Duminică 3 iulie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00 - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volkswagen Karmann Ghia

Volkswagen Karmann Ghia

Volkswagen Karmann Ghia este o mașină vândută între 1955 și 1974 de Volkswagen și era disponibilă ca coupe 2+2 sau cabriolet cu combinația dintre șasiul și mecanica tipului 1 (Beetle), stil de Luigi Segre de la Carrozzeria Ghia italiană. și caroserie construită manual de constructorul german Karmann. Karmann Ghia a fost desemnată intern drept Type 14. Mai târziu, în 1961, Volkswagen a introdus o variantă, Type 34 - cu caroserie unghiulară și bazată pe platforma nou introdusă Type 3.

Producția sa dublat la scurt timp după introducere și a devenit cea mai importată mașină din SUA. Designerul industrial american Walter Dorwin Teague a selectat Karmann Ghia pentru lista sa cu cele mai frumos proiectate produse din lume.

Peste 445,000 de Karmann Ghia au fost produse în Germania, cu excepția variantei Type 34. Karmann Brazilia a produs 41,600 de mașini pentru piața sud-americană între 1962 și 1975.

VW Karmann Ghia a debutat în octombrie 1953 la Salonul Auto de la Paris ca concept de stil pentru Ghia de Luigi Segre.

La începutul anilor cincizeci, Volkswagen și-a produs mașina economică, Type 1 (Beetle).
Mai târziu, în timpul prosperității de după război, directorii de la Volkswagen au sugerat adăugarea unei mașini Halo la gama de modele, externalizată constructorului german de autocare Karmann pentru dezvoltare.

Designul și prototipul au fost bine primite de directorii Volkswagen și în august 1955 primul Karmann Ghia a fost fabricat la Osnabrück, Germania. Peste 10,000 de mașini au fost vândute în primul an.

Karmann Ghia a fost comercializată ca un 2+2 practic și elegant, mai degrabă decât o adevărată mașină sport. Deplasarea Volkswagen a crescut simultan cu Beetle.

Karmann Ghia Cabriolet

În august 1957, Volkswagen a introdus o versiune cabriolet a lui Karmann Ghia. Schimbările exterioare au venit în 1961; aripioare mai largi pentru grile, stopuri rotunde mai mari și faruri mutate într-o poziție mai înaltă. Designerul italian Sergio Sartorelli, designerul Type 34, a supravegheat diferitele restilizări ale lui Karmann Ghia Cabriolet.

Cabriolet-ul Karmann Ghia din 1967 a câștigat faima la televiziunea americană ca mașina condusă de CONTROL Agent 86 Maxwell Smart în genericul de deschidere al celui de-al treilea și al patrulea sezon al Get Smart.

În 1970, Volkswagen a introdus stopuri mai mari, cu lumini de marșarier integrate și semnale de întoarcere mai mari. În 1973, modelul american a fost modificat cu bare de protecție care absorb energie, la ordinul National Highway Traffic Safety. La sfârșitul anului 1974, mașina a fost înlocuită cu Porsche 914 și Scirocco bazat pe Golf/Rabbit.

Cumpărați Volkswagen Karmann Ghia Coupe sau Cabriolet

La E&R Classics vei gasi diverse modele Volkswagen Karmann Ghia, de la Coupe la Cabriolet. Vrem să ne asigurăm că cumpărați clasicul Karmann Ghia care vi se potrivește cel mai bine. De aceea am alcătuit un reportaj foto amplu pe site-ul nostru cu fiecare Karmann Ghia pe care o oferim. Dacă preferați să admirați fizic acest frumos vechi, sunteți bineveniți în showroom-ul nostru din Waalwijk.

Dacă ești în posesia unei frumoase Karmann Ghia, poți desigur să faci ce vrei cu ea. De exemplu, puteți participa la un raliu de mașini clasice, vă puteți bucura de o vacanță cu mașina clasică sau vă puteți alătura unui Karmann Ghia club de mașini clasice. Astfel, vă puteți împărtăși pasiunea pentru Karmann Ghia și altor entuziaști.

Cumpărați clasicul Karmann Ghia

Vechi Karmann Ghia de înaltă calitate la E&R Classics

La E&R Classics, toate mașinile clasice sunt verificate la 125 de puncte de către unul dintre mecanicii noștri calificați. Modelele Karmann Ghia pe care le oferim sunt de înaltă calitate și adesea restaurate extensiv. Atât din punct de vedere optic, cât și tehnic, aceste clasice sunt în stare foarte bună. La urma urmei, calitatea clasicilor este prioritatea noastră numărul unu.

Comercializați sau vindeți mașina dvs. clasică Karmann Ghia

Pe lângă cumpărarea de mașini clasice Karmann Ghia, ne puteți contacta și pentru vânzarea și/sau comercializarea Volkswagen Karmann Ghia dumneavoastră. Nu ezitați să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice pentru mai multe informații despre vânzarea și/sau tranzacționarea cu Volkswagen-ul dumneavoastră clasic. Suntem specializati in inregistrari si inspectii si este posibil transportul in toata lumea pana la usa dumneavoastra.

Vinde sau schimbă Volkswagen Karmann Ghia clasic?

VW Karmann Ghia 

ER Classics are Volkswagen Karmann Ghia clasic potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unui Volkswagen Karmann Ghia clasic la ER Classics?

- O gamă largă de Volkswagen-uri clasice de vânzare
- Toate mașinile clasice au fost verificate minuțios de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
- Transport la nivel mondial la usa
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui Volkswagen Karmann Ghia frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri în mașini clasice. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.