Duminică 3 iulie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00 - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle clasic

Beetle, oficial Volkswagen Type 1, este o „mașină economică” produsă de Volkswagen între 1938 și 2003, caracterizată prin motorul spate răcit cu aer și tracțiunea spate. Cu peste 21,000,000 de mașini produse, Beetle este cea mai longevivă și cea mai produsă mașină din lume.

Deși Beetle a fost proiectat în anii 1930, producția de masă nu a început până în 1945. Beetle a fost denumit în interior Volkswagen Type 1, dar comercializat ca pur și simplu „Volkswagen”. Modelele ulterioare au fost desemnate ca VW 1200, 1300, 1500, 1302 sau 1303. În Germania Beetle a fost numit „Käfer”, iar mai târziu a fost comercializat și în Germania. În anii 1950, VW Beetle era mai confortabil și mai puternic decât majoritatea celorlalte mașini mici de pe piața europeană. Datorită construcției de calitate a clasicilor Beetle și reclamei inovatoare, Beetle a rămas un Top Vânzător în SUA pentru o lungă perioadă de timp.

Clasicul VW Beetle avea un motor boxer cu 4 cilindri (spate) cu tracțiune spate, răcit cu aer, într-o caroserie cu 2 uși, cu parbriz plat, 4 locuri și un depozit de bagaje sub capotă. Unele caracteristici au fost inițial reînnoite; frâne mecanice cu tambur, lunete spate cu geam divizat, semnale de direcție mecanice și cutie de viteze nesincronizată. În fazele de producție, Volkswagen a vândut Beetle cu o cutie de viteze manuală cu 4 trepte. Din 1961, VW a oferit o versiune opțională a transmisiei semi-automate Saxomat.

Cumpărați o mașină clasică Volkswagen Beetle

La E&R Classics veți găsi o gamă largă de modele clasice Beetle și Beetle Cabriolet. Pe site-ul nostru extins veți găsi o pagină pentru fiecare Volkswagen Beetle unde puteți privi bine clasicul prin fotografii și un videoclip. Dacă preferați să vă vizualizați visul clasic de Beetle fizic, sunteți întotdeauna bineveniți în showroom-ul nostru din Waalwijk.

Cumpărați Volkswagen Beetle clasic

Mașini clasice Beetle de înaltă calitate la E&R Classics

La ER Classics, fiecare mașină este verificată în 125 de puncte de către unul dintre mecanicii noștri. Modelele Volkswagen Beetle pe care le oferim sunt de înaltă calitate și adesea restaurate pe larg. Atât din punct de vedere optic, cât și tehnic, aceste clasice sunt în stare foarte bună. Pentru mai multe informații despre întreținerea unui Beetle, faceți clic aici.

Comercializați sau vindeți mașina dvs. clasică Beetle

Pe lângă cumpărarea de mașini clasice Beetle, ne puteți contacta și pentru vânzarea și/sau comercializarea mașinii dvs. clasice Volkswagen Beetle. Nu ezitați să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice pentru mai multe informații despre vânzarea și/sau tranzacționarea cu Volkswagen-ul dumneavoastră clasic. Suntem specializati in inregistrari si inspectii si este posibil transportul in toata lumea pana la usa dumneavoastra.

Vinde sau schimbă un Volkswagen clasic?

Volkswagen cabriolet clasic de vânzare la E&R Classics

E&R Classics oferă spre vânzare diverse Beetle Volkswagen. Inclusiv cabrioletele Volkswagen Beetle. O versiune cabriolet a emblematicului Volkswagen Beetle este ideală dacă vrei să te bucuri de soare și să combini acest lucru cu dragostea ta pentru mașinile clasice. Deschideți acoperișul și bucurați-vă de aer liber în timpul turului. Puteți chiar să alegeți să călătoriți în străinătate cu un Beetle cabriolet. Pentru mai multe informații despre călătoriile cu mașina clasică, faceți clic aici

VW Beetle

ER Classics are modelul Volkswagen Beetle clasic potrivit pentru tine!

Vezi stocul nostru aici

Care sunt avantajele achiziționării unui Volkswagen Beetle clasic de la ER Classics?

- O gamă largă de Volkswagen-uri clasice de vânzare
- Toate mașinile clasice au fost verificate minuțios de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Posibil înregistrări și inspecții
- Transport la nivel mondial la usa ta
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui Beetle sau Beetle cabriolet frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri în mașini clasice. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.