Duminică 3 iulie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00 - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf este o mașină mică de familie produsă de producătorul german Volkswagen din 1974. Golf Mk1 original a fost un înlocuitor pentru Volkswagen Beetle. Golf este cel mai bine vândut model de la Volkswagen. Inițial, producția Golf consta în mare parte din modele hatchback cu trei uși. Alte variante sunt un hatchback cu 5 uși, break, cabriolet și sedan.

Volkswagen Classic Cars De Vânzare

Golf 1
În mai 1974, Volkswagen a lansat prima generație Golf ca o înlocuire modernă a tracțiunilor cu roți din față pentru gândacul Volkswagen. Variante ulterioare au inclus Golf GTI, o versiune diesel, versiunea Jetta a berlinei notchback și Golf Cabrio. În SUA și Canada, Golf Mk1 a fost vândut ca iepure Volkswagen, iar în Mexic, ca Volkswagen Caribe. Între 1984 și 2009, o versiune facelifted a Golf Mk1 a fost produsă în Africa de Sud sub denumirea de Citi Golf.

Cumpărând un Volkswagen Golf?

Golf 2
A doua generație Golf a venit în septembrie 1983. Acest model avea un ampatament mai mare, în timp ce aspectul general al Golf 1 a fost păstrat într-o formă mai rotunjită. Deși majoritatea piețelor conduse de stânga erau deja echipate cu Golf 2 la sfârșitul anului 1983, acest model nu a ajuns în Regatul Unit decât în ​​martie 1984. Golf 2 GTI a avut de la început un combustibil de 1.8 litri cu 8 valve. motor cu injecție, iar în 1985 a apărut o versiune cu 16 supape. Primele Golf cu tracțiune integrală au venit și ele în același an. Nu a existat un model cabriolet bazat pe Golf 2; în schimb, Golf 1 Cabrio a fost continuat pe toată perioada de producție a Golf 2.

Volkswagen Golf

E & R Classics, specialistul dvs. în mașinile clasice Volkswagen!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Volkswagen Golf la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Volkswagen Golf
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Volkswagen Golf
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană