Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volvo Amazon

Amazonul este o mașină de dimensiuni medii, fabricată de Volvo Cars de la 1956-1970 și introdusă în SUA ca 122S la Salonul Auto Internațional de la New York din aprilie 1959.

Volvo Classic Cars De Vânzare

Volvo Amazon a împărțit ampatamentul, PV, precum și poziția înaltă și scaunele înalte ale lui H, de la predecesorul său, oferind configurații model 3: configurații de model cu două uși, sedan cu patru uși și vagon. În 1959, Volvo a asigurat centurile de siguranță din față ca echipament standard pentru toate vehiculele, inclusiv modelele de export. Când a fost introdus mașina a fost numită "Amason", dar producătorul german de motociclete Kreidler a înregistrat deja numele. În cele din urmă, companiile 2 au fost de acord că Volvo ar putea folosi doar numele pe plan intern, modificând ortografia către Amazon. Ulterior, Volvo și-a început nomenclatorul de trei cifre, iar linia a devenit cunoscută sub numele de seria 120.

Cumpărați un Volvo Amazon?

Amazonul a fost fabricat inițial la uzina Volvo din Lundby din Gothenburg și ulterior la Torslandaverken. Până la sfârșitul producției, s-au produs mașini 667.791 Volvo Amazon: modele 234.653 4, modele 359.917 2 și vagoane 73.220.

Volvo Amazon
E & R Classics, specialistul dvs. Volvo Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Volvo Amazon la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudare și proceduri de interior pentru mașina dvs. Volvo Amazon
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Volvo Amazon
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană