Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volkswagen T2

Generația 2nd a modelului Volkswagen Type-2 (cunoscută sub numele de T2) a fost introdusă în 1967. A fost construită în Germania până la 1979. Modelele înainte de 1971 sunt deseori numite T2a (bay early), în timp ce modelele după 1972 sunt numite T2b (bay târziu). Acest 2-generație de tip 2 a pierdut parbrizul distinct față divizat, a fost puțin mai mare și mult mai greu decât predecesorul său. Noul model a eliminat de asemenea suspensiile din spate ale osiei oscilante și cutiile de transfer utilizate anterior pentru a ridica înălțimea căii. În schimb, axele cu arbori cu arbore fixat cu articulații de viteză constante au ridicat înălțimea de deplasare fără modificările sălbatice ale curbării suspensiei osiilor oscilante.

Volkswagen Classic Cars De Vânzare

Modelul T2b a fost introdus prin schimbarea treptată în anii 3. Primele modele au apărut barele de protecție rotunjite care încorporează un pas pentru utilizare atunci când ușa era deschisă, ușile din față care se deschideau la 90 ° de pe corp, nici o buză de pe gărzile din față, și prizele de aer crescând în stâlpii D. Au avut, de asemenea, ecluze unice de motor și până când indicatorii frontali 1971 se fixează pe nas, mai degrabă decât pe oricare din laturile grilajului de aer proaspăt. 1971 Type-2 a prezentat un nou motor 1.6L cu porturi duale de admisie pe fiecare cap de cilindru și a fost evaluat la DIN 37kW. O schimbare importantă a apărut odată cu introducerea frânelor cu disc frontal și a roților rutiere noi cu orificii de ventilație a frânelor și cu butuci plate. Cele mai proeminente schimbări ale lui 1972 au fost un compartiment de motor mai mare pentru a se potrivi cu motoarele 1.7 mai mari cu 2.0-litri de la Volkswagen Type-4 și un capăt din spate reproiectat care elimina șorțul spate detașabil. Crash safety îmbunătățit datorită unei structuri comprimabile în spatele barei de protecție față. Acest lucru a însemnat că T2b a fost capabil să îndeplinească standardele de siguranță ale SUA. Emblema Volkswagen pe front a devenit puțin mai mică.

Cumpărarea unui Volkswagen T2?

Modificările ulterioare ale modelului au fost în principal mecanice. Prin 1974, T2 și-a câștigat forma finală. În timpul ultimelor 1970-uri, au fost construite și testate primele prototipuri de utilitare tip-2 cu transmisie 4.

Volkswagen T2

E & R Classics, specialistul tău la Volkswagen Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele cumpărării unei mașini Volkswagen T2 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Volkswagen T2
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii voastre Volkswagen T2
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană