Duminică 1 august EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00) - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volkswagen Beetle

Beetle, oficial Volkswagen Type 1, este o masina economica produsa de Volkswagen de la 1938 - 2003. Cu peste unități 21.000.000 fabricate într-o configurație cu tracțiune pe spate, cu motor cu tracțiune spate, Beetle este cea mai lungă și cea mai fabricată mașină a unei singure platforme de design, la nivel mondial.

Volkswagen Classic Cars De Vânzare

Deși Beetle a fost proiectat în anii 1930, producția în număr semnificativ a început în 1945. Beetle a fost numit intern Volkswagen Type 1 și comercializat simplu ca „Volkswagen”. Modelele ulterioare au fost desemnate VW 1200, 1300, 1500, 1302 sau 1303. Beetle a devenit cunoscut pe scară largă în țara sa natală sub numele de Käfer și ulterior a fost comercializat ca atare în Germania. În anii 1950, VW Beetle era mai confortabil și mai puternic decât majoritatea celorlalte mașini mici de pe piața europeană. A rămas un vânzător de top în SUA, datorită mare parte a succesului său publicității de înaltă calitate și inovatoare.

Cumpărați un Beetle Volkswagen?

VW Beetle dispune de un motor boxer cu 4 cilindri răcit cu aer, cu tracțiune spate, răcit cu aer, cu caroserie cu 2 uși, cu parbriz frontal plat, care poate găzdui 4 pasageri și oferă depozit de bagaje sub capota față și în spatele spate scaun. Suspensiile față și spate au prezentat bare de torsiune, împreună cu bara stabilizatoare față - oferind suspensii independente la toate roțile. Anumite caracteristici inițiale au fost ulterior revizuite, inclusiv frâne mecanice cu tambur, geamuri spate cu geamuri separate, indicatoare de direcție mecanice și cutia de viteze nesincronizată. De-a lungul producției sale, VW a comercializat Beetle cu o transmisie manuală cu 4 trepte. Din 1961, VW a oferit o versiune opțională a transmisiei semi-automate Saxomat: o cutie de viteze manuală regulată cu patru trepte, cuplată la un ambreiaj electromagnetic cu un ambreiaj centrifugal utilizat pentru ralanti. La începutul anului 1967, Volkswagen a oferit o transmisie semi-automată opțională, care era un manual cu trei trepte cuplat la un ambreiaj electromatic și la un convertizor de cuplu.

Volkswagen Beetle

E & R Classics, specialistul dvs. în mașinile clasice Volkswagen!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Volkswagen Beetle la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, proceduri de sudura si de interior pentru masina ta Volkswagen Beetle
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurare completă a mașinii dvs. Volkswagen Beetle
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană