NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Triumph Spitfire

Triumph Spitfire este o mică mașină sport britanică cu două locuri, introdusă la Salonul Auto de la Londra în 1962. Mașina s-a bazat pe un design produs pentru Standard-Triumph în 1957 de designerul italian Giovanni Michelotti. Spitfire a fost bazat în cea mai mare parte pe șasiu, motor și echipamentul de rulare al sedanului Triumph Herald, dar mai scurt și fără barele de pumn ale Heraldului. Mașina a fost fabricată la uzina Standard-Triumph din Canley, Coventry.

Triumph Classic Cars De Vânzare

Spitfire a fost inițial conceput de Standard-Triumph pentru a concura pe piața de mașini sport mici, care începuse de la introducerea Austin-Healey Sprite. Sprite folosise unitatea de bază a Austin A30 / A35 într-o caroserie ușoară pentru a crea o mașină sport cu buget. Ideea era să folosești mecanica Triumph Herald pentru a stabili noul proiect.

Cumpărând un Triumph Spitfire?

Designerul italian Michelotti a fost comandat pentru noul proiect și a venit cu un design tradițional. Cu toate acestea, la începutul anilor 1960, Standard Triumph se confrunta cu dificultăți financiare și nu a reușit să adopte noul model în producție. Abia când compania a fost preluată de organizația Leyland au fost disponibile fonduri și mașina a fost eliberată. Spitfire a fost numit după avionul de vânătoare din cel de-al doilea război mondial cu același nume.

Triumph Spitfire

E & R Classics, specialistul tău Triumph Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Triumph Spitfire la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Triumph Spitfire
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Triumph Spitfire
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană