NL EN US DE FR ES PT IT SE DK PL CZ SK HU RO GR JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
0031416751393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Triumph TR4

Triumph TR4 (1961) este o mașină sport construită în Regatul Unit de către compania Triumph Motor Company. Masina (Cod numita "Zest" in timpul dezvoltarii) sa bazat pe sasiul si trenul de rulare al masinilor sport TR anterioare, dar cu un corp modern Michelotti. Vehiculele 40.253 au fost construite în anii de producție. TR4 sa dovedit a fi foarte reușit și a continuat imaginea robustă, "păroasă", pe care au avut-o TR-urile anterioare.

Noul stil al caroseriei Triumph TR4 a îndepărtat designul clasic al portierelor cu trepte TR pentru a permite ferestrele de tip wind-down (în loc de perdele laterale mai puțin convenabile), iar spatele unghiular a permis un portbagaj ) cu o capacitate considerabilă pentru o mașină sport.

Triumph Classic Cars De Vânzare

Funcțiile avansate au inclus prima utilizare a ventilației reglabile a fasciculului într-o mașină de producție și opțiunea unui top hard unic, care constă dintr-o geam din sticlă fixă ​​cu o bară integrată și un panou central detașabil din oțel. Acesta a fost primul astfel de sistem de acoperiș pe o mașină de producție și precedat de 5 ani de Porsche 911 / 912 Targa, care de atunci a devenit un nume generic pentru acest stil de top.

Pe TR4, panoul rigid de acoperiș a fost înlocuit cu o inserție de vinil și o carcasă de susținere, ușor de pliată și depozitată, numită Surrey Top. Întregul ansamblu de top greu este adesea denumit în mod eronat "Surrey Top". În cataloagele originale din fabrică, ansamblul rigid de ansamblu de top și luminator este listat ca kit "Hard Top". Inserția și rama de vinil sunt oferite separat ca "Surrey Top".

Cumpărarea unui triumf TR4?

Caracteristicile, cum ar fi ferestrele de tip wind-down, au fost văzute ca un pas necesar înainte pentru a face față competiției și a realiza vânzări bune pe piața importantă din SUA, unde marea majoritate a TR4-urilor au fost în cele din urmă vândute. Cu toate acestea, dealerii au avut îngrijorări că cumpărătorii ar putea să nu aprecieze pe deplin noile facilități, astfel încât s-au produs o serie scurtă specială de TR3A în 1961 și 1962.

Triumph TR4

E & R Classics, specialistul tău Triumph Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele cumpărării unei mașini Triumph TR4 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Triumph TR4
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii Triumph TR4
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană