Duminică 4 iunie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS (12:00-16:00)
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Porsche boxster

Porsche Boxster

Porsche Boxster este un roadster cu două locuri cu motor central. A fost primul vehicul rutier Porsche care a fost proiectat inițial ca un roadster de la Porsche 550 Spyder. Prima generație Boxster (986) a fost introdusă la sfârșitul anului 1996; propulsat de un motor cu șase cilindri plat de 2.5 litri. În 2000, modelul de bază a fost modernizat la un motor de 2.7 litri, iar noua variantă Boxster S a primit un motor de 3.2 litri.

Producția lui 986 a început în 1996 la fosta fabrică Porsche din Stuttgart, Germania. Valmet Automotive a fabricat, de asemenea, Boxster sub contract cu Porsche, la o fabrică din Uusikaupunki, Finlanda.

În 2005, Porsche a lansat a doua generație Boxster: tipul 987. 987 este mai puternic decât predecesorul său și are un stil inspirat de Carrera GT. Puterea motorului a crescut în 2007, când ambele modele Boxster au primit motoarele de la variantele Porsche Cayman corespunzătoare. În 2009, Boxster a primit câteva noi îmbunătățiri cosmetice și mecanice, îmbunătățind puterea și performanța. A treia generație Boxster (981) a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva din 2012.
Numele Boxster este derivat din cuvântul „boxer”, referindu-se la „motorul boxer” al vehiculului și cuvântul „roadster”.

Cumpărarea unui Porsche Boxster

Găsirea unui Porsche potrivit pentru tine este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. ERClassics a făcut tot posibilul pentru a vă oferi o idee despre mașini, astfel încât fiecare mașină de pe site-ul nostru este prevăzută cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal despre mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Țările de Jos. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Porsche Boxster

Porsche Boxster de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile oferite de noi, inclusiv Porsche Boxster, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre mecanicii noștri. Livrarea de mașini care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea uneia dintre mașinile noastre sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din atelierele noastre specializate, faceți clic pe aici.

Comercializați sau vindeți Porsche Boxster

Desigur, la ER Classics puteți cumpăra un Porsche Boxster, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau tranzacționarea mașinii dvs. actuale, vă rugăm să contactați unul dintre experții noștri. . Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vindeți sau comercializați Porsche Boxster?

Întreținere la un Porsche Boxster

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru un Porsche Boxster. Pentru că îți place să-ți păstrezi mașina sport în stare de top, un garaj bun este important. Orice garaj îți poate asigura întreținere, dar uneori ai nevoie doar de acel punct în plus de specialitate, apoi poți alege să-ți duci mașina sport la un atelier specializat unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mărci și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații pe acele mașini specifice.

ER Classics are Porsche Boxster potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt beneficiile achiziționării unui Porsche Boxster de la ER Classics?

- O gamă largă de mașini sport Porsche de vânzare
- Toate mașinile au fost verificate temeinic în propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
- Transport la nivel mondial la ușa dvs. din față
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Porsche Boxster frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.