Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

MG MGB GT Coupe

Modelul MGB GT Coupe a fost introdus în octombrie 1965. Producția a continuat până la 1980, deși exportul în SUA a încetat în 1974. Modelul MGB GT Coupe a creat o seră de vârf proiectată de Pininfarina și a lansat stilul sportiv "hatchback". Prin combinarea ferestrei spate înclinate cu capacul din spate, B GT a oferit utilitatea unui vagon de staționare, păstrând în același timp stilul și forma unui coupe.

MG Classic Cars de vânzare

Această nouă configurație a fost un design 2 + 2 cu bancheta din spate cu unghi drept și cu mult mai mult spațiu pentru bagaje decât la rucsac. Relativ puține componente s-au deosebit, deși MGB GT Coupe a primit diferite arcuri de suspensie și bare anti-ruliu și un parbriz diferit, care a fost mai ușor și ieftin de utilizat. Prototipurile timpurii, cum ar fi MGB Berlinette, produse de constructorul belgian de autocare Jacques Coune, au folosit un parbriz ridicat pentru a putea acomoda rapid.

Cumpărarea unui MG MGB GT Coupe?

Accelerarea GT a fost ușor mai lentă decât cea a roadster-ului datorită greutății crescute. Viteza maximă sa îmbunătățit cu 5 mph la 105 mph datorită unei mai bune aerodinamice.

MG MGB GT Coupe

E & R Classics, specialistul tău MG Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele achiziționării unei mașini MG MGB GT Coupe la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, proceduri de sudura si interior pentru masina ta MG MGB GT Coupe
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii MG MGB GT Coupe
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană