1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) DESCHIS - Duminică 7 noiembrie EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Mercedes-Benz SLK

Mercedes-Benz SLK-Class este un roadster compact de lux produs de Daimler-Benz. Mercedes a prezentat conceptul SLK II la Salonul Auto de la Paris în 1994. Mașina a venit pe piața europeană doi ani mai târziu și pe piața americană în 1997. SLK este construit în Bremen, Germania. Denumirea „SLK” este derivată din atribuția de proiectare a companiei de a face un roadster care să fie sportiv, ușor și scurt (în germană: sportlich, leicht und kurz).

Mercedes-Benz Classic Cars de vânzare

Prima generație (1996-2004)
Mercedes SLK R170 a fost primul roadster compact de generație produs din 1996 până în 2004 de Mercedes-Benz. Proiectarea datează de la sfârșitul anului 1991 sub supravegherea lui Bruno Sacco, cu un design final care a fost finalizat la începutul anului 1993 și aprobat de consiliu. Clasa de producție SLK a fost introdusă la Salonul Auto de la Torino pe 22 aprilie 1996.

Cumpărând un Mercedes-Benz SLK?

A doua generație (2004-2010)
R171 Mercedes SLK are o serie de revizuiri comparativ cu predecesorul său; un ampatament cu 30 mm mai lung, o lungime mai mare (72 mm) și lățime (65 mm), transmisie automată cu șapte trepte, airbaguri adaptive în două trepte, saci laterali pentru cap / torace și un mecanism de acoperiș reînnoit. Caracteristicile opționale includ telecomanda hardtop retractabilă și încălzirea aerului integrate pe tetiere la nivelul gâtului. Designul este optimizat aerodinamic pentru a minimiza fluxul de aer intern cu partea superioară retrasă.

A treia generație (2011-prezent)
Dezvoltarea Mercedes SLK R172 a început în 2005, cu un design final care a fost ales în 2008. Mercedes-Benz a anunțat noul SLK în toamna anului 2010. Compania a făcut pasul neobișnuit de a publica diverse comunicate de presă în octombrie și noiembrie 2010. și a anunțat noi funcții, precum „Magic Sky Control”.

Mercedes-Benz SLK

E & R Classics, specialistul tău Mercedes-Benz Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Mercedes-Benz SLK la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Mercedes-Benz SLK
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Mercedes-Benz SLK
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană