1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) DESCHIS - Duminică 7 noiembrie EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Mercedes-Benz 280 SL

Mercedes-Benz 280 SL a fost introdus în decembrie 1967 și a fost produs până la 23 februarie 1971. De-a lungul anilor, W113 a evoluat dintr-o mașină de sport într-un turneu confortabil. Modelele americane erau de obicei echipate cu transmisia automată în patru trepte și cu aer condiționat. Modelele cu transmisie manuală au fost livrate cu patru viteze standard sau cu cinci trepte opționale ZF. În Europa, transmisiile manuale fără aer condiționat erau încă cele mai populare. Mai mult de jumătate din 23.885 Mercedes-Benz 280SL au fost vândute în SUA.

Mercedes-Benz Classic Cars de vânzare

Principala schimbare de la 250SL la 280SL a fost un upgrade la motorul M2778 de 130cc cu putere maximă de 170 CP și cuplu maxim de 180 lb · ft, ceea ce a oferit în cele din urmă W113 o putere adecvată. Îmbunătățirea performanței a fost obținută prin creșterea alezajului cu 4.5 mm, care a întins limitele blocului M180 și a necesitat turnări de cilindri în perechi fără treceri de apă de răcire. Acest lucru a impus un răcitor de ulei, care a fost montat vertical lângă radiator.

Cumpararea unui Mercedes-Benz 280SL?

Modelele nord-americane au fost ușor diferite de modelele europene, cel mai evident fiind farurile distinctive cu fascicul de faruri (cerute în SUA). Alte diferențe dintre modelele din America de Nord au inclus calibre imperiale, dispozitive de protecție pentru barele de protecție din crom, rapoarte de axe spate mai joase și lămpi de parcare cu o singură parte. Motoarele 280SL de pe piața americană au necesitat modificări ale controlului emisiilor, incluzând cronometre mai ușoare ale supapelor, un raport redus de compresie și o pompă de injecție modificată. Transmisia automată, aerul condiționat și anvelopele cu pereți albi au fost mult mai populare în SUA decât în ​​altă parte.

Mercedes-Benz 280SL

E & R Classics, specialistul tău Mercedes-Benz Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Mercedes-Benz 280SL la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Mercedes-Benz 280SL
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Mercedes-Benz 280SL
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană