1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) DESCHIS - Duminică 7 noiembrie EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Mercedes-Benz 230 SL

Producția Mercedes-Benz 230SL a început în iunie 1963 și sa încheiat la 5 ianuarie 1967. Șasiul sa bazat pe platforma W111 cu sedan, cu un ampatament redus, direcție cu bilă recirculată, suspensie frontală cu două brațe și o osie spate independentă, cu articulație joasă și articulată, cu arc compensator transversal. Sistemul de frânare cu două circuite a avut frâne cu discuri frontale și frâne cu tambur spate asistate. Mercedes-Benz 230SL a fost oferit cu o transmisie manuală în patru trepte sau cu o transmisie automată în patru trepte, care a fost îmbogățită în mod fluid, foarte răspunzătoare, care a fost populară în special în SUA. Din mai 1966, transmisia manuală în cinci trepte ZF S5-20 a fost disponibilă ca opțiune suplimentară, care a fost deosebit de populară în Italia.

Mercedes-Benz Classic Cars de vânzare

Cuplul 2.308cc se bazează pe venerabilul M180 inline-6 al lui Mercedes-Benz, cu lagărele principale 4 și cu injecția mecanică Bosch multi-port. Mercedes-Benz a făcut o serie de modificări pentru a-și mări puterea, inclusiv creșterea deplasării de la 2.197cc și utilizarea unui cap de cilindru complet nou, cu un raport de compresie mai mare, supape mărite și un arbore cu came modificat. A fost montat o pompă de injecție cu piston 6 în loc de 2, care a permis introducerea duzei în capul cilindrului și "împușcarea" combustibilului prin galeria de admisie și deschiderea supapelor direct în camerele de combustie.

Cumpararea unui Mercedes-Benz 230SL?

Inginerul șef Mercedes-Benz, Rudolf Uhlenhaut, a demonstrat capacitățile Mercedes-Benz 230SL pe pista strânsă de curse Annemasse Vétraz-Monthoux de 3 sferturi de mile în 1963.

Mercedes-Benz 230SL

E & R Classics, specialistul tău Mercedes-Benz Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Mercedes-Benz 230SL la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Mercedes-Benz 230SL
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Mercedes-Benz 230SL
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană