Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Jaguar XJS

Jaguar a prezentat XJ-S în 1975, care a funcționat ca un succesor al Jaguar E-Type. Proiectarea și dezvoltarea mașinii a fost condusă de William Heynes. Prima serie a inclus un motor V12 cu alegerea dintre o transmisie manuală sau una automată. Mașina accelerează de la 0 la 97 km / h în 7.6 secunde și are o viteză maximă de 230 km / h. XJ-S a fost lansat în timpul crizei de combustibil. Contraforturile din spatele ferestrelor s-au soldat cu faptul că autoritățile germane au refuzat să dea aprobarea XJS. Acest lucru a dus la faptul că fiecare cumpărător german trebuia să obțină aprobarea rutieră pentru fiecare autoturism.

Jaguar Classic Cars de vânzare

A doua serie a Jaguar XJ-S a fost fabricată din 1981 până în 1991 și a inclus mai multe modificări în comparație cu prima serie. XJ-S a fost redenumit XJ-S HE, din cauza motorului V12 de înaltă eficiență. Motorul a avut ca rezultat o economie de combustibil mult mai bună, iar puterea a fost crescută la 295 CP (263 CP în America de Nord). Mai multe modificări au fost făcute, de asemenea, la exteriorul și interiorul mașinii, de exemplu, roțile din cinci rame din aliaj și inserțiile cromate pe partea superioară a barelor de protecție.

Cumpărând un Jaguar XJS?

A treia serie a XJS a fost lansată în 1991. Din nou, au fost făcute mai multe modificări, cum ar fi geamurile laterale spate. Contraforturile au rămas, deoarece designerul Geoff Lawson le-a descris ca fiind o parte a personajului mașinii. Mașina a primit un motor nou și transmisia a primit o actualizare. XK8 a devenit succesorul XJS după câțiva ani.

Jaguar XJS

E & R Classics, specialistul tău în mașinile clasice Jaguar!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Jaguar XJS la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Jaguar XJS
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Jaguar XJS
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană