Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Jaguar MK II

Jaguar MK II este un salon sportiv de lux. Marca II a fost fabricată din 1959 până în 1967 și funcționează ca succesorul mărcii I. Cu toate acestea, marca II nu a avut succesorul direct. Mașina este disponibilă cu trei tipuri de motoare, și anume 2.4, 3.4 și 3.8 litri. Mark 2.4 are 120 CP, Mark 3.4 are 210 CP, iar Mark 3.8 are 220 CP.

Jaguar Classic Cars de vânzare

Caroseria mașinii a cunoscut mai multe schimbări în comparație cu predecesorul său. Una dintre aceste modificări a fost aceea că mașina a fost re-proiectată deasupra liniei de talie, ceea ce a îmbunătățit vederea cu 18 la sută. Corpul revizuit a inclus, de asemenea, o grilă de radiatoare diferită și lămpi mai mari care au fost repoziționate. Cu toate acestea, caroseria mașinii nu a fost singura parte a mașinii care a fost schimbată. Interiorul mașinii a obținut o dispunere îmbunătățită a instrumentului. Cu Jaguar MK II, frânele cu disc pe patru roți au devenit standard.

Cumpărând un Jaguar MK II?

De 3.4 litri, de exemplu, atinge o viteză maximă de 119.9 km / h (193 km / h). Mașina merge de la 0 km / h la 60 - 97 mph în doar 11.9 secunde. Comparativ cu 3.4 litri, 3.8 litri atinge o viteză maximă de 125 km / h și pleacă de la 201-0 mph (60 kmh) în doar 97 secunde. În total, Jaguar a fabricat 8.5 de mașini din seria Mark II. După 83976, Mark II de 1967 și 2.4 litri a fost redenumit la 3.4 și 240.

Jaguar MK II

E & R Classics, specialistul tău în mașinile clasice Jaguar!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Jaguar MK II la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Jaguar MK II
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Jaguar MK II
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană