Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Jaguar F-Type

Jaguar F-Type este o mașină sport pe două locuri de la 2013, fabricată de producătorul britanic Jaguar Land Rover sub brandul lor Jaguar. Designul se bazează pe un convertibil XK scurtat. Este succesorul spiritual al celebrului tip E. Este, de asemenea, înlocuitorul pentru Jaguar XK. Mașina a fost lansată inițial ca un convertor cu două uși moale convertibil, cu o versiune de coupe 2 cu ușă rapidă mai târziu în 2013.

Jaguar Classic Cars de vânzare

Conceptul de tip F
F-Type a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Detroit în luna ianuarie 2000. Era un roadster cu două locuri, cu un motor 3.0 V6 al sedanului tip S. Geoff Lawson lucrase la dezvoltarea mașinii, dar a murit brusc în 1999. Proiectul a fost continuat de Ian Callum. Acest proiect a fost anulat rapid, dar ulterior a fost reînviat.

F-cabriolet
Versiunea cabriolet a Jaguar F-Type a fost dezvăluită pentru prima dată la Sundance, la Londra, urmată de o prezentare la Salonul Auto de la 2013 de la Paris.

Cumpărarea unui Jaguar F-Type?

Tip F Coupe
Versiunea coupe a fost dezvăluită în cadrul Salonului Auto din Los Angeles 2013 (F-Type R Coupé) și al Salonului Auto Tokyo 2013, urmat de premiile anuale Jaguar Academy of Sport 2013. Vehiculul a fost pus în vânzare în primăvara anului 2014. Modelele introduse sunt F-Type (340 PS), F-Type S (380 PS) și F-Type R (550 PS).

SVR tip F
La Salonul Auto de la Geneva din martie 2016, Jaguar a prezentat SVR-ul F-Type. Mașina are același motor V5.0 supraîncărcat 8-litru al V8 S și R, dar cu 567 CP la 6500 rpm. Mașina merge de la 0 la 100 km pe oră în 3.5 secunde și are o viteză maximă de 322 km pe oră. Convertibilul poate atinge doar 194 km pe oră.

Jaguar F-Type

E & R Classics, specialistul tău în mașinile clasice Jaguar!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Jaguar F-Type la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Jaguar F-Type
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Jaguar F-Type
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană