Duminică 5 decembrie EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Honda nsx

Honda NSX este o mașină sport cu motor mediu. Numele NSX este descendent de la HP-X, care a fost și o mașină sport. N în prescurtare este NSX înseamnă „nou”, iar S înseamnă „Sportscar”. X se referă la simbolul matematic X care reprezintă o variabilă necunoscută. În ceea ce privește numele, X reprezintă o „lume necunoscută”.

Mașini clasice Honda de vânzare

Prima generație a NSX a fost produsă din 1990 până în 2005. Masahito Nakano și Shigeru Uehara au condus echipa care a proiectat mașina. Un cockpit cu jet de luptă F-16 a fost inspirația pentru designul mașinii. NSX a fost special pentru că a fost prima mașină produsă în masă, care avea o caroserie din aluminiu. Mașina a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Chicago în 1989. Mașina a suferit mai multe upgrade-uri și facelifts de-a lungul anilor.

Cumpărând un Honda NSX?

Cea de-a doua generație este fabricată din 2016. Honda intenționează să lanseze succesorul NSX în 2010. Cu toate acestea, Honda a decis doar un an mai târziu că urmează să anuleze planul din cauza condițiilor economice. Conceptul celei de-a doua generații a fost dezvăluit la Salonul Auto Internațional din America de Nord din 2012. Mașina propriu-zisă nu a fost afișată până în 2015 și nu s-a vândut până în 2016. Prescurtarea a însemnat acum ceva diferit și anume: New Sports eXperience.

Honda nsx

E & R Classics, specialistul tău Honda Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Honda NSX la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Honda NSX
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Honda NSX
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană