Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Ford Mustang 1968

În anul modelului de la jumătatea anului 1968, un curse de tracțiune pentru stradă putea fi comandat cu motorul opțional 428cu din (7.0 L) Cobra Jet, care a fost oficial evaluat la 335hp, toate aceste Mustangs au fost emise coduri R pe VIN # lor.
Modelele 1967 și 1968 au întrerupt "Pony Interior" în favoarea unui nou pachet interior de lux, care include opțiuni speciale de culoare, ornament din oțel inoxidabil (1967) sau din lemn (1968), butoane, . Modelele 1968 care au fost produse în timpul 1968 au fost, de asemenea, primul an pentru a încorpora centura 3 și centurile de umăr, spre deosebire de centurile de siguranță standard.

Ford Mustang Classic Cars De Vânzare

Opțiunea de aer condiționat a fost complet integrată în cratimă, difuzoarele și stereo-ul au fost modernizate, iar consolele unice centrale și aeriene au fost opțiuni. Modelul fastback a oferit opțiunea pentru un scaun rabatabil din spate, iar convertibilul era disponibil cu geamuri pliabile. De asemenea, a fost și Rally-Pac, deoarece noul grup de instrumente avea dispoziții pentru un tahometru opțional și un ceas. Mărimea și forma sa împiedică instalarea accesoriului deasupra coloanei de direcție. Grupul de comoditate cu patru lămpi de avertizare pentru combustibil scăzut, memento pentru centurile de siguranță, frână de mână nu a fost eliberată și uși ajutătoare au fost adăugate la panoul de bord sau, dacă a fost comandată consola opțională și A / C, luminile au fost montate pe consola .

Modificările pentru modelul 1968 au sporit siguranța cu un volan cu două spițe de absorbție a energiei, împreună cu centurile de umăr nou introduse. Alte modificări au inclus marcajele din față și din spate, inscripția "FORD" scos din capotă, oglinda retrovizoare sa mutat de la rama la parbriz, a fost acum disponibil un motor 302 cu în V8 și grafică C-Stripe.

Cumpărarea unui Ford Mustang 1968?

California Special Mustang, sau GT / CS, a fost bazat pe modelul Shelby și a fost vândut doar în statele occidentale. "High Country Special", a fost vândut în Denver, Colorado. În timp ce modelul GT / CS era disponibil doar ca coupe, modelul "High Country Special" era disponibil în configurații rapide și convertibile în 1966 și 1967 și numai ca coupe în 1968.

Mustang fastback a câștigat statutul de cultură populară când a fost folosit în thrillerul de crimă Bullitt. Lt. Frank Bullitt, jucat de actorul Steve McQueen, a condus un motor modificat Highland Green 1968 Mustang GT rapid cu 390 cu motorul 4V, urmărind doi hitmeni într-un încărcător negru 1968 Dodge în mașina de urmărire a filmului pe străzile din San Francisco.

Ford Mustang 1968

E & R Classics, specialistul tău Ford Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Ford Mustang 1968 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudare și proceduri de interior pentru mașina dvs. Ford Mustang 1968
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii Ford Mustang 1968
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană