Duminică 1 august EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00) - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Ford Mustang 1966

1966 Mustang a debutat cu modificări moderate, incluzând o nouă grilaj, o ornamentație laterală, capace de roată și capac de gaz. A fost lansată o transmisie automată cu trei viteze cruisematică pentru V225 hp 8. Motorul de cod K 289 "hipo" a fost oferit cu o transmisie automată c4, avea un interior mai puternic și o transmisie automată hipo poate fi identificată de carcasa exterioară a servo este marcată cu "C". Arborele cu came de lungă durată, care permitea 289-ului de înaltă turație să producă puterea pentru care era cunoscută, nu era prietenos pentru un convertizor automat de turație fără viteză. "HiPo" poate fi văzut foarte ușor prin amortizorul de vibrații 1-inch (25 mm), absența unei unități de avans a vidului pe distribuitorul cu două puncte.

Ford Mustang Classic Cars De Vânzare

Cu robinetul de închidere, există o mare literă "K" ștanțată între arcurile supapelor, care, împreună cu șuruburile înșurubate (față de un șurub presat pentru alte 289-uri) pentru brațele reglabile. Au fost oferite și un număr mare de opțiuni noi de vopsea și interior, un sistem de sunet AM / opt piese și unul dintre primele radiouri auto mono AM / FM. De asemenea, a eliminat grupul de instrumente Falcon; caracteristicile opționale anterior, inclusiv calibrele rotunde și geamurile cu căptușeală, au devenit echipamente standard. Convertibilul Mustang ar fi cel mai bine vândut în 1966 cu 72119 vândut.

Cumpărarea unui Ford Mustang 1966?

Mustangurile 1965 și 1966 sunt diferențiate prin variații în exterior, în ciuda designului similar. Aceste variații includ emblema de pe panourile din spatele ușilor. În 1965, emblema era o singură bucată verticală de crom, în timp ce în 1966 emblema era mai mică în înălțime și avea trei bare orizontale care se extindea de la design, asemănându-se cu un "E". Grilele și ornamentele din față au fost, de asemenea, diferite. Grilă frontală 1965 a folosit un model "fagure de miere", în timp ce versiunea 1966 era un stil "fantezat". În timp ce ambii ani au folosit emblema "Horse and Corral" de pe grila 1965 au avut bare 4 care se întindea de pe fiecare parte a coralului, în timp ce pe 1966 aceste bare au fost îndepărtate. 1966 a văzut introducerea ediției limitate "High Country Special", 333 dintre acestea fiind vândute în Colorado, Wyoming și Nebraska.

Ford Mustang 1966

E & R Classics, specialistul tău Ford Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Ford Mustang 1966 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudare și proceduri de interior pentru mașina dvs. Ford Mustang 1966
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii Ford Mustang 1966
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană