Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Octombrie 3 (Ziua unității germane) DESCHIS - duminică octombrie 4 EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00)
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Ford Mustang 1965

Mai multe modificări la Mustang au avut loc la începutul producției normale de model 1965, la cinci luni după introducerea sa. Aceste mașini sunt cunoscute sub numele de "târziu 65" și au fost construite după retehnologizarea din fabrică în august 1964. Modelul motorului a fost schimbat, cu un motor "X" TX cu 200 cu in (3.3 L) care produce 120 hp (89 kW; 122 PS). Producția codului "F" 260 cu în (4.3 L) a încetat la sfârșitul anului model 1964. A fost inlocuit cu un nou 200 hp "C-code" 289 cu in (4.7 L) cu un carburant cu doua cilindri ca baza V8. Un cod "X" 225 hp (168 kW; 228 PS) a fost urmat de 4 hp (271 kW; 202 PS) 275. Generatorul electric de curent continuu a fost înlocuit cu un nou alternator de curent alternativ pe toate direcțiile (o modalitate de a distinge un 289 de un 1964 este să vezi dacă luminile alternatorului de pe liniuța "GEN" sau "ALT").

Ford Mustang Classic Cars De Vânzare

Versiunea Mustang GT a fost introdusă ca "pachet de echipamente GT" și a inclus un motor V8 (cel mai adesea 225 hp (168 kW; 228 PS) 289), lămpi de ceață montată la grilă, dungi de panouri și frâne cu disc. În interior, opțiunea GT a adăugat un panou de bord diferit, care include un vitezometru, un indicator al carburantului, temperatura. gabaritul, manometrul și ampermetrul în cinci cadrane rotunde (cu toate acestea, manometrele nu au fost marcate cu numere). Un motor cu patru butoaie cu carburant era acum disponibil cu orice stil de caroserie. În plus, luminile inversate au fost o opțiune adăugată la mașină în 1965. Mustang a fost inițial disponibil fie ca un hardtop, fie ca fiind decapotabil, dar în fazele de proiectare timpurie a mașinilor a fost considerat puternic un model fastback. De asemenea, în 1965 sa născut Shelby Mustang, era disponibilă doar în versiunea recentă de caroserie rapidă introdusă, cu geamul din spate și geamurile distinctive de ventilație.

Cumpărarea unui Ford Mustang 1965?

Caracteristicile interioare standard ale modelului 1965 Mustang includ scaune reglabile pentru șofer și pasageri, radio AM și un schimbător de podea montat într-o varietate de opțiuni de culoare. Ford a adăugat opțiuni interioare suplimentare în timpul anului model 1965. Grupul de decor interior a fost cunoscut sub numele de "Pony Interior", datorită adăugării de ponei în relief pe fronturile scaunelor, precum și a cotierelor integrale, accentelor de aplicații woodgrain și a unui set de ecartament rotund care ar înlocui instrumentația standard Falcon. De asemenea, erau disponibile umbrele de soare, o oglindă (mecanică) acționată la distanță, consola de podea și bancheta. Ford a oferit mai târziu o unitate de climatizare sub-dash și a oprit opțiunea de scaun cu inserție din fibră de sticlă, oferită doar în modelele 1965 timpurii. O opțiune concepută strict pentru distracție a fost Rally-Pac. Introdus in 1963 dupa succesul Ford in acel an de la Monte Carlo Rally si disponibil pe alte compacte Ford si Mercury si intermediari, Rally-Pac a fost un ceas combinat si un tahometru montat pe coloana de directie. A fost disponibil ca element comandat din fabrică pentru US $ 69.30. Instalat de un dealer, Rally-Pac costa US $ 75.95. Reproducțiile sunt disponibile în prezent din orice număr de surse de piese de restaurare Mustang. O compasie, centurile de siguranță spate, A / C și luminile de rezervă erau, de asemenea, opționale.

Ford Mustang 1965

E & R Classics, specialistul tău la Ford Classic!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Ford Mustang 1965 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudare și proceduri de interior pentru mașina dvs. Ford Mustang 1965
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii Ford Mustang 1965
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană