Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Ford Mustang 1965

Mai multe modificări la Mustang au avut loc la începutul producției normale de model 1965, la cinci luni după introducerea sa. Aceste mașini sunt cunoscute sub numele de "târziu 65" și au fost construite după retehnologizarea din fabrică în august 1964. Modelul motorului a fost schimbat, cu un motor "X" TX cu 200 cu in (3.3 L) care produce 120 hp (89 kW; 122 PS). Producția codului "F" 260 cu în (4.3 L) a încetat la sfârșitul anului model 1964. A fost inlocuit cu un nou 200 hp "C-code" 289 cu in (4.7 L) cu un carburant cu doua cilindri ca baza V8. Un cod "X" 225 hp (168 kW; 228 PS) a fost urmat de 4 hp (271 kW; 202 PS) 275. Generatorul electric de curent continuu a fost înlocuit cu un nou alternator de curent alternativ pe toate direcțiile (o modalitate de a distinge un 289 de un 1964 este să vezi dacă luminile alternatorului de pe liniuța "GEN" sau "ALT").

Ford Mustang Classic Cars De Vânzare

Versiunea Mustang GT a fost introdusă ca "pachet de echipamente GT" și a inclus un motor V8 (cel mai adesea 225 hp (168 kW; 228 PS) 289), lămpi de ceață montată la grilă, dungi de panouri și frâne cu disc. În interior, opțiunea GT a adăugat un panou de bord diferit, care include un vitezometru, un indicator al carburantului, temperatura. gabaritul, manometrul și ampermetrul în cinci cadrane rotunde (cu toate acestea, manometrele nu au fost marcate cu numere). Un motor cu patru butoaie cu carburant era acum disponibil cu orice stil de caroserie. În plus, luminile inversate au fost o opțiune adăugată la mașină în 1965. Mustang a fost inițial disponibil fie ca un hardtop, fie ca fiind decapotabil, dar în fazele de proiectare timpurie a mașinilor a fost considerat puternic un model fastback. De asemenea, în 1965 sa născut Shelby Mustang, era disponibilă doar în versiunea recentă de caroserie rapidă introdusă, cu geamul din spate și geamurile distinctive de ventilație.

Cumpărarea unui Ford Mustang 1965?

Caracteristicile interioare standard ale Mustang-ului din 1965 includeau scaune reglabile pentru șofer și pasageri, radio AM și schimbător montat pe podea, într-o varietate de opțiuni de culoare. Ford a adăugat opțiuni suplimentare de interior în anul modelului 1965. Interior Decor Group a fost popular cunoscut sub numele de „Pony Interior” datorită adăugării de ponei alergați în relief pe fațadele scaunelor și a inclus, de asemenea, cotiere integrale, accente de cereale din lemn și un grup de gabarit rotund care ar înlocui instrumentele standard Falcon. De asemenea, erau disponibile viziere, o oglindă (mecanică) acționată de la distanță, consolă de podea și o banchetă. Mai târziu, Ford a oferit o unitate de aer condiționat sub bord și a întrerupt opțiunea de vinil cu scaun cu inserție din pânză, oferită doar la începutul modelelor din 1965. O opțiune concepută strict pentru distracție a fost Rally-Pac. Introdus în 1963 după succesul Ford la Raliul Monte Carlo din acel an și disponibil pe alte compacte și intermediare Ford și Mercury, Rally-Pac era un ceas combinat și tahometru montat pe coloana de direcție. A fost disponibil ca articol comandat din fabrică pentru 69.30 USD. Instalat de un dealer, Rally-Pac a costat 75.95 USD. Reproduceri sunt disponibile în prezent din orice sursă de piese de restaurare Mustang. O busolă, centurile de siguranță din spate, aer condiționat și lumini de siguranță au fost, de asemenea, opționale.

Ford Mustang 1965

E & R Classics, specialistul tău Ford Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Ford Mustang 1965 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudare și proceduri de interior pentru mașina dvs. Ford Mustang 1965
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii Ford Mustang 1965
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană