Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Ford Capri

Ford Capri este un coupé rapid, care a fost fabricat din 1968 până în 1986. Mașina a fost proiectată de Philip T. Clark și trebuia să fie un echivalent european al Mustang. Primul Ford Capri a fost Mk I. Mașina a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Bruxelles și a avut asemănări cu Cortina. Ford a dorit să ajungă la un spectru larg de cumpărători, făcând MK I accesibil. Mașina a fost făcută accesibil prin diferite motoare. Ford a revizuit MK I în 1972, incluzând scaune noi și lumini de coadă mărite.

Mașini Ford Classic de vânzare

Ford Capri MK II a fost fabricat din 1974 până în 1978. Parțial din cauza crizelor de petrol din 1973, Ford a decis să creeze o mașină mai potrivită pentru conducerea de zi cu zi. Acest lucru a dus la unele modificări ale mașinii, cum ar fi o capotă mai scurtă și o ușă posterioară hatchback. Capri MK II a fost primul Ford care a inclus o ușă spate hatchback. Mașina era similară mecanic cu Mk I. Cu toate acestea, MK II avea un corp mai mare, un tablou de bord mai modern și un volan mai mic.

Cumpărând un Ford Capri?

„Project Carla” a fost o referire la Capri MK III care a fost fabricat din 1978 până în 1986. Mașina a inclus unele modificări în comparație cu MK II. Conceptul MK II revizuit a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva în 1976. Partea din față a MK III a inclus patru faruri și o grilă cu șipci negre. Mai mult, Capri MK III și-a îmbunătățit aerodinamica, ceea ce a dus la îmbunătățirea performanțelor mașinii.

Ford Capri

E & R Classics, specialistul tău Ford Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Ford Capri la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Ford Capri
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Ford Capri
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană