NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Chevrolet Corvette

Corvetta este o mașină sport cu două uși. Mașina este produsă din 1953. Prima generație a Corvettei poartă numele de C1. Modelul a fost fabricat din 1953 până în 1962. În primii doi ani, C1 nu a inclus un motor V8. Motorul V8 a venit ca o opțiune pentru mașină în 1955, ceea ce a îmbunătățit accelerația mașinii. În 1956, Chevrolet a introdus un nou exterior pentru Corvette. Din 1956, mașina a inclus funcții opționale, cum ar fi geamurile electrice și o transmisie manuală cu patru viteze. Corveteta a fost revizuită în 1958. Interiorul a inclus mici modificări, cum ar fi un nou volan și tabloul de bord. Exteriorul mașinii a fost, de asemenea, schimbat cu un capăt mai lung. Partea din spate a mașinii a fost complet revizuită în 1961.

Mașini clasice Chevrolet de vânzare

Din 1963 până în 1967 a fost fabricată a doua generație a Corvettei. C2 a fost în general mai mic decât C1. Mașina a fost proiectată de Larry Shinoda și a fost numită Sting Ray. Numele Sting Ray se referă la mașina de curse sportive Corvette Stingray Racer care a fost proiectată de Bill Mitchell. Stingray Racer a avut o influență mare în stilul celei de-a doua generații a Chevrolet Corvette. Mașina era un coupé care includea faruri ascunse și orificii de funcționare nefuncționale. La sfârșitul anului 1963, aerul condiționat a devenit o caracteristică opțională pentru mașină. În 1966, mașina a inclus și tetiere opționale.

Cumpărarea unei corvete Chevrolet?

Cea de-a treia generație a Chevrolet Corvette a fost fabricată din 1968 până în 1982. C3 a fost prima mașină care a folosit T-top cu panouri de acoperiș amovibile. Motorul și șasiul C3 au fost comparabile cu predecesorul său, C2. Cu toate acestea, C3 avea un corp și interior diferit în comparație cu Corvette C2. A treia generație a folosit și numele Stingray, dar ca un cuvânt. În 1970, C3 Stingray a fost revizuit cu îmbunătățiri precum scaunele reproiectate. Utilizarea barelor de protecție cromate s-a încheiat în 1973. C4 a fost fabricat din 1984 până în 1996. Mașina a fost complet reproiectată. C4 avea 43 de prototipuri datorită problemelor de calitate și întârzierii parțiale.

Chevrolet Corvette

E & R Classics, specialistul tău Chevrolet Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Chevrolet Corvette la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Chevrolet Corvette
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Chevrolet Corvette
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană