Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Chevrolet Camaro

Prima generație a Camaro a fost dezvăluită în 1966. Mașina era disponibilă ca un coupé cu 2 uși sau ca un convertibil cu 2 + 2 locuri. Ford Mustang s-a bucurat de mult succes. Mașina sportivă compactă a Chevrolet, numită Corvair, nu a putut concura cu Mustangul. Prin urmare, Chevrolet a prezentat Camaro, care era similar cu Mustangul. Mașina a fost proiectată pentru a crea o mașină care avea o tracțiune din spate și o configurație convențională similară cu motorul din față, cum ar fi Mustang. Prima generație a Camaro a fost fabricată până în 1969.

Mașini clasice Chevrolet de vânzare

A doua generație a fost fabricată din 1970 până în 1981. În comparație cu prima generație, mașina din a doua generație era mai lungă, mai mică și mai largă. Mașina nu era disponibilă ca un decapotabil. S-au făcut mai multe modificări la a doua generație a Camaro. Sasiul si suspensia masinii au fost revizuite ceea ce a dus la imbunatatirea confortului si a performantei masinii. Mașina a primit un facelift în 1974 și 1978. Mașina a devenit ceva mai mare și mai largă.

Cumpărând un Chevrolet Camaro?

Cea de-a treia generație a Camaro a fost produsă din 1981 până în 1992. Mașina a fost prima care a oferit caracteristici precum injecția de combustibil modernă și transmisii manuale cu cinci trepte. Mașina era cu aproape 500 de kilograme (227 kg) mai ușoară decât predecesorul său. Chevrolet a reintrodus un Camaro decapotabil în 1987. Designul mașinii nu a fost similar cu predecesorii săi. Fereastra din spate a fost mare și a îmbunătățit evoluțiile recente. Parbrizul frontal era la un unghi de 62 de grade. Aceasta a încălcat o regulă GM interioară care a limitat astfel de unghiuri la șaizeci de grade. De-a lungul anilor, Camaro a obținut trei noi generații, ceea ce a făcut un total de șase generații.

Chevrolet Camaro

E & R Classics, specialistul tău Chevrolet Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Chevrolet Camaro la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Chevrolet Camaro
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Chevrolet Camaro
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană