Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Bentley Continental

Bentley Continental este cunoscut pentru șasiul său special și motorul său puternic. Mașina include mai multe generații. După achiziția companiei Bentley, Continental a devenit prima mașină lansată sub conducerea Volkswagen AG.

Mașini clasice Bentley de vânzare

Unul dintre modele este Continental GT. GT este fabricat din 2003 și a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva. Mașina a amânat de la predecesorii săi, Continental R și Continental T, cu producția în masă și prețul mai mic. Prețul mai mic al mașinii a făcut ca Bentley să atragă o bază mai largă de clienți. Continental GT are un motor W6.0 cu două turbocompresoare de 12 litri. Mașina accelerează de la 0 la 100 km / h în 4.8 secunde. Viteza maximă a mașinii este de 318 km / h. O caracteristică excepțională a mașinii este ceasul de bord realizat de Breitling, un ceasornicar elvețian de lux.

Cumpărarea unui Bentley Continental?

De-a lungul anilor, Bentley Continental GT a fost revizuit. În cele din urmă, GTC Continental a fost dezvăluit. GTC este convertibil. Mașina accelerează de la 0 la 100 km / h în 5.1 secunde. Viteza maximă a mașinii depinde de acoperișul acesteia. Dacă acoperișul este sus, mașina poate atinge o viteză maximă de 314 km / h. Cu acoperișul în jos, mașina poate atinge o viteză maximă de 305 km / h.

Bentley Continental

E & R Classics, specialistul dvs. în Bentley Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Bentley Continental la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Bentley Continental
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Bentley Continental
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană