Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Austin Healey 100 / 6

British Motor Corporation a văzut Austin Healey ca parte integrantă a gamei lor, astfel că atunci când sa schimbat strategia de motorizare a firmei, era evident că marele automobil sportiv ar fi trebuit să se schimbe. În 1956, 100 / 4 a devenit Austin Healey 100 / 6. Vechile modele A90 patru au fost considerate învechite, așa că au fost înlocuite cu un nou șase de aproximativ aceeași dimensiune.

Austin Healey Classic Cars De Vânzare

Redesign-ul a inclus o întindere a ampatamentului 2-inch și repoziționarea unor componente în coadă pentru a face loc adăugării de mici scaune "+ 2" din spate. Stilul Austin Healey 100 / 6 a fost aproape identic cu predecesorul său, în afară de o nouă grila ovală, parbriz fixat, o gamă de roți din sârmă sau oțel-disc și o capotă bombată cu un mic admis de aer funcțional la față. Diferența mare a fost noul motor 6-cilindru. Aceasta a fost unitatea corporatistă BMC de dimensiuni mari din seria C; o lucrare mare din fontă 2.64-litri cu supapa supapă, mai puternică decât vechiul mare patru (102 vs. 90 cai putere). La fel ca pe BN2, o cutie de viteze 4 a fost standard, deși pe Austin Healey 100 / 6 (numită BN4), overdrive a fost o opțiune suplimentară.

Cumpărați un Austin Healey 100 / 6?

Toamna 1957 a adus două evoluții importante. Mai întâi a avut loc o mișcare strategică majoră, întrucât BMC a decis să centralizeze asamblarea tuturor mașinilor sale sportive; aceasta a însemnat că producția Austin Healey sa mutat de la Longbridge la fabrica MG de la Abingdon. Aproximativ în același timp a apărut un motor mult îmbunătățit, cu un cap cilindric revizuit și o distribuție mai eficientă, care a amplificat puterea de vârf la 117 bhp și a oferit o distribuție mai sportivă a cuplului. Două locuri au revenit ca o completare la linia cunoscută sub numele de BN6, în timp ce asamblarea BN4 a fost suspendată până când inventarul existent a fost eliminat.

AUstin Healey 100-6

E & R Classics, specialistul tău la Austin Healey Classic!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Austin Healey 100-6 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudare și proceduri interioare pentru mașina dvs. Austin Healey 100-6
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Austin Healey 100-6
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană