Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Austin Healey 100 / 4

În timp ce Donald Healey a început să caute modalități de a-și extinde afacerea în 1952, Leonard Lord (din divizia Austin a British Motor Corporation) căuta o modalitate de a-și încuraja linia. Numele Austin Healey s-a născut când Leonard Lord a văzut că prototipul mașinii lui Donald Healey la Salonul Auto de la Londra se baza pe designul Austin A90. Prototipul original A90 a devenit în cele din urmă Austin Healey 100/4, o mașină sportivă curată și accesibilă. Pasionații americani au susținut rapid această mașină, stabilind ferm reputația lui Austin-Healey.

Austin Healey Classic Cars De Vânzare

Au existat variații distincte 4 ale cilindrului 4 Austin Healey. Masina originală cunoscută sub numele de BN1, construită până în toamna anului 1955. el BN2, a construit anul următor, care a câștigat o nouă cutie de viteze cu patru viteze (încă cu overdrive). De la 1954 la 1955, compania Healey a dezvoltat și perfecționat în continuare un curse BN1, numit 100S (S pentru Sebring), care conținea o bară de protecție din aluminiu dezbrăcată și avea un motor modificat 132-bhp. Au existat, de asemenea, unități 1159 construite sub numele de 100M, o conversie BN2 cu 110 bhp, vopsea duo-ton și modificări asortate ale caroseriei și șasiului.

Cumpărați un Austin Healey 100 / 4?

Healey 100 a reușit să stabilească o reputație excelentă foarte repede, în special în SUA. De fapt, majoritatea celor mai mult decât 14.000 BN1 și BN2-urile construite au fost vândute în America.

Austin Healey 100-4

E & R Classics, specialistul tău în mașina clasică Austin Healey!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Austin Healey 100-4 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudare și proceduri interioare pentru mașina dvs. Austin Healey 100-4
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Austin Healey 100-4
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană