Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Aston Martin Virage

VIRAGE
Virage este o mașină produsă de Aston Martin pentru a înlocui modelele anterioare V8. În comparație cu modelul V8, designul era mai modern, iar șasiul era o evoluție a modelelor Lagonda. Virage era o mașină mare și grea, în ciuda carcasei sale complete din aluminiu. Motorul V32 cu 5.3 de supape 8L a dus acest model la nivelurile supercarului. „Accelerarea pare să nu se epuizeze niciodată”, a susținut Sports Car International în timpul unui test inițial. De asemenea, au lăudat „turația motorului entuziast și mai rapid” a motorului de 330 CP. Mașina de 1790 kg ar putea ajunge la 254 km pe oră. Un upgrade la 349 de cai putere a fost anunțat la Salonul de la Geneva în 1996. Comediantul Rowan Atkinson deținea un Virage Coupe aflat în partea din față a revistei Car în mai 1990.

Aston Martin Classic Cars De Vânzare

V8 Coupe
Un V8 Coupe mai puțin extreme a fost construit de la 1996, înlocuind modelul Virage. Acest model nu avea compresoare. În total, copii 101 ale versiunii V8 au fost construite între 1996 și 2000.

VIRAGE VOLANTE
Virage Volante decapotabil a debutat la Salonul Auto de la Birmingham în 1990 sub forma de două locuri. La Salonul Auto de la Geneva din 1991 a apărut o versiune 2 + 2. Exemplele de producție din 1992 aveau toate 2 + 2 locuri. Surse susțin că între 224 și 233 de piese au fost produse la sfârșitul seriei în 1996. Un nou ampatament V8 Volante Long Ampatament, cu stilul bazat pe V8 Coupe a fost construit între 1997 și 2000. Ultima variantă Virage a fost V8 Vantage Volante din 2000. Au fost produse nouă dintre aceste decapotabile puternice.

Cumpararea unui Aston Martin Virage?

Aston Martin Virage

E & R Classics, specialistul dvs. în mașinile clasice Aston Martin!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

VANTAGE
Vantage a fost produs din 1993 până în 2000. Designul a fost revigorat doar cu acoperișul și ușile modelului anterior. Vantage era mai larg, mai jos și avea patru stopuri rotunde. Mașina a fost echipată cu o nouă suspensie spate și electronice interioare. Cea mai radicală schimbare în Vantage a fost în compartimentul motorului. Motorul V5.3 de 8L folosește acum supraalimentatoare duble. Viteza maximă a fost de 300 km / h, cu o accelerație la 97 km / h în 4.6 secunde. Pentru V600 din 1998, motorul a fost actualizat la 600 CP. Versiunea anterioară este deseori numită „V550” pentru a o deosebi de modelele ulterioare, actualizate. În 2000, "Serviciul de lucrări" al Aston Martin a construit nouă Vantage Volantes personalizate, dintre care unul a fost construit cu specificații ampatament lungi.

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Aston Martin Virage la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, proceduri de sudura si de interior pentru masina ta Aston Martin Virage
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Aston Martin Virage
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană