Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Aston Martin V8

Aston Martin V8 este o mașină produsă de Aston Martin în Regatul Unit între 1969 și 1989. La fel ca toate mașinile tradiționale Aston Martin, a fost realizată complet manual. Clienții Aston Martin cer de mai mulți ani o mașină cu opt cilindri, așa că Aston Martin a proiectat o mașină mai mare. Motorul nu era încă gata, așa că în 1967 DBS a ieșit cu motorul Vantage drept șase al DB6. Doi ani mai târziu, V8 a fost gata și DBS V8 a ieșit. Odată cu încetarea Vantage-ului cu șase linii în 1973, DBS V8, numit pur și simplu Aston Martin V8, a devenit mașina principală a companiei timp de aproape 20 de ani.

Aston Martin Classic Cars De Vânzare

Aston Martin V8 Vantage a fost lăudat de la lansarea sa în 1977 pentru viteza maximă de 270 km / h. Motorul a fost partajat cu Lagonda, dar a folosit arbori cu came mai buni, un raport de compresie crescut, supape de admisie mai mari și carburatoare mai mari montate pe colectoare noi. Performanța a fost uimitoare, cu o accelerație de 0-97 km / h în 5.3 secunde, care a fost cu o zecime de secundă mai rapidă decât Ferrari Daytona. Prima serie a fost echipată cu patru carburatoare 48IDF2 / 100 Weber, o deschidere orbită a capotei și un spoiler spate separat. Versiunea Oscar India a fost introdusă în toamna anului 1978. Un tablou de bord acoperit cu piele neagră a înlocuit tabloul de bord anterior din nuc. Tabloul de bord din lemn a revenit în Vantage în anii optzeci și a dat un aspect luxos. Versiunea Oscar India a primit, de asemenea, o ușoară creștere a capacității. Această linie a fost produsă până în 1989. Numele Vantage fusese deja folosit pentru mai multe mașini Aston Martin, dar acesta era un model separat. Deși se bazează pe Aston Martin V8, numeroasele modificări ale detaliilor au creat o experiență unică de conducere. Una dintre cele mai izbitoare caracteristici a fost capota aplatizată. Deși modelele Vantage nu au fost importate în SUA, ele sunt eligibile pentru includere în regulile „Afișați și afișați” din DOT în majoritatea statelor. Între 1986 și 1989 a fost produsă o versiune decapotabilă Vantage Volante. Șase mașini comparabile mecanic au fost construite anterior pentru o comandă specială, dar nu erau disponibile în mod regulat până la acel moment. Versiunea de producție avea un spoiler frontal chiar mai adânc decât Vantage, arcuri de roți chiar mai mari și praguri laterale extinse. În 1987, prințul Charles de Țara Galilor a primit un Vantage Volante, dar, la cererea sa, fără arcurile mai largi ale roții, barajul de aer frontal și pragurile laterale ale mașinii de producție. Această mașină a devenit cunoscută sub numele de „Prince of Wales Spec”, din care au fost construite alte 26 de mașini. Acestea sunt acum în general considerate ca fiind cele mai de dorit dintre toate modelele V8 din anii 70 și 80.

Cumpararea unui Aston Martin V8?

Aston Martin V8

E & R Classics, specialistul dvs. în mașinile clasice Aston Martin!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Aston Martin V8 Zagato a fost un mare turneu din anii '80. Între 52 și 37 au fost construite doar 1986 de cupe și 1990 de decapotabile. Coupe-ul a fost dezvăluit pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva în 1986, decapotabilul urmând mai târziu. V8 Zagato se baza pe Aston Martin V8, dar cu un corp realizat de celebrul Zagato. Designul a fost o interpretare unghiulară și modernă a modelului Aston Martin DB4 GT Zagato din anii 1960. Zagato a fost propulsat de un motor V430 de 8 CP cu carburatoare Weber cu două șocuri, bun pentru o viteză maximă de 300 km / h. A fost o mașină de lux cu un nou preț de 156,600 USD. Descapotabilul ulterior a fost vândut cu 171,000 USD. În 1998, comediantul Rowan Atkinson a cumpărat prima mașină produsă pe partea dreaptă produsă cu numărul de șasiu 20013 și a transformat-o în specificația C2 a curselor Aston Martin Owners Club. Conversia a fost efectuată de Aston Martin Works Service și costurile totale de conversie s-au ridicat la aproximativ 220,000 GBP.

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Aston Martin V8 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Aston Martin V8
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Aston Martin V8
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană