Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărăm și vindem mașini clasice în întreaga lume
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Aston Martin DB7

Aston Martin DB7 este un tânăr mare produs de Aston Martin în perioada septembrie 1994 și decembrie 2004. Grand Tourer era disponibilă într-o configurație coupé sau convertibilă. Prototipul proiectat de Ian Callum și Keith Helfet a fost terminat în noiembrie 1992 și a debutat la Salonul Auto de la Geneva în martie 1993. DB7 cu șase cilindri a fost văzut ca un "model de intrare" al modelului V8 Virage construit manual. Acest model a fost cel mai produs vehicul Aston Martin vreodată, cu mai mult de unități 7000 construite înainte de a fi înlocuit cu DB9.

Aston Martin Classic Cars De Vânzare

DB7 a fost realizat în cea mai mare parte cu resursele Jaguar și cu sprijinul financiar al companiei Ford Motor Company, proprietarul Aston Martin între 1988 și 2007. DB7 a evoluat de la Jaguar XJS, deși s-au făcut multe schimbări. DB7 a fost proiectat în Kidlington, Oxfordshire, de către Tom Walkinshaw Racing în numele lui Aston Martin. Cu producția de Virage care a avut loc în Newport Pagnell, o nouă fabrică a fost achiziționată pentru DB7 în Bloxham, Oxfordshire, care a fost folosit anterior pentru producția de Jaguar XJ220. DB7 și variantele sale au fost singurele modele Aston Martin produse în Bloxham și singurele cu o structură metalică moștenită de la Jaguar.

Cumpararea unui Aston Martin DB7?

Convertibilul Volante a fost dezvăluit la show-ul internațional auto american de la Detroit din 1996. Ambele versiuni au un motor cu șase cilindri supraalimentat. În Statele Unite, modelul Coupé a fost vândut pentru 140,000 USD și Volante pentru 150,000 USD. Works Service a livrat un pachet special de Dynamics Driving, care a îmbunătățit semnificativ performanța și utilizarea pentru proprietarii care doresc mai mult decât ceea ce oferă configurația standard.

Aston Martin DB7

E & R Classics, specialistul în mașină Aston Martin Classic!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Aston Martin DB7 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Aston Martin DB7
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dumneavoastra Aston Martin DB7
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană