Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Alfa Romeo GTV

Televiziunea Alfa a fost fabricată din 1994 până în 2004. abrevierea GTV înseamnă Gran Turismo Veloce, ceea ce înseamnă turneu rapid. GTV a funcționat ca succesor al coupé-ului Alfetta GTV. Mașina a fost proiectată de Enrico Fumia. Fiat a devenit proprietarul Alfa Romeo în 1986, ceea ce a dus la întârzierea GTV. Intenția GTV a fost să restabilească tradiția coupe sportive a Alfa Romeo. După aprobarea proiectului de către directorul general al Fiat, Vittorio Ghidella, Walter de Silva a fost responsabil să completeze detaliile mașinii la fel ca designul interiorului. GTV a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva în martie 1995.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare

Mai multe modificări au fost făcute în mașină în 1997. Mașina a primit un motor nou. Partea exterioară a mașinii a primit, de asemenea, unele modificări, cum ar fi un nou design al roții, care oferă spațiu suplimentar pentru greblele mai mari și etrierile cu patru ghivece roșii. Interiorul mașinii a fost reînnoit cu scaune din piele de la MOMO, care au fost oferite în mai multe culori. Culoarea scaunelor se potrivește de exemplu cu culoarea covorului și culoarea cusăturii codate opțional. Mai mult, mașina avea un nou volan cu trei raze.

Cumpărarea unui televizor Alfa Romeo GTV?

În 1998 au fost aplicate noi modificări la mașină, în special la interior. Mașina a primit, de exemplu, o nouă consolă centrală și un grup de instrumente diferit. Modificările făcute la exteriorul mașinii au inclus ramă cromată în jurul grilei și fuste laterale și bare de protecție cu coduri color. Mai mult, a fost introdus un motor nou. Tabloul de bord a devenit disponibil în două culori noi, roșu și albastru, pe lângă negrul standard. În 2000, motoarele au fost renovate pentru a respecta noile standarde de emisii Euro3. Exteriorul mașinii a fost schimbat în 2003. Mașina a primit o grilă nouă și diferite bare de protecție frontale cu suport pentru plăcuța numerică compensată. Interiorul a avut câteva mici modificări, de exemplu schimbarea culorii iluminării instrumentului.

Alfa Romeo GTV

E & R Classics, specialistul dvs. în mașini clasice Alfa Romeo!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Alfa Romeo GTV la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Alfa Romeo GTV
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Alfa Romeo GTV
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană