Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta este produsă din 1954. Prima Giulietta a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Torino, în 1954. Mașina a fost un coupé Sprint 2 + 2, proiectat de Franco Scaglione. La Salonul Auto de la Torino din 1955, a fost introdusă berlina cu 4 uși Berlina. La scurt timp după aceea, Spiderul Giulietta a fost dezvăluit. În 1957, TI-ul Giulietta a fost dezvăluit. Mașina era mai puternică decât Berlina și avea un exterior ușor diferit.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare

În 1959, Giulietta Berlina a fost revizuită. Mașina a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Frankfurt în 1959. Mașina a suferit unele modificări mecanice și exterioare. De exemplu, pompa de combustibil a fost mutată într-o poziție inferioară. Exteriorul mașinii a primit, de exemplu, un capăt frontal revizuit și grile noi cu rame cromate. Partea din spate a mașinii are, de exemplu, faruri mai mari. Interiorul mașinii a fost mai organizat și a inclus material de pânză nou. În 1961, Giulietta Normale și TI au primit motoare revizuite și noi sisteme de evacuare. Mașina putea acum să ajungă aproape la 160 km / h (99 mph). De asemenea, exteriorul și interiorul mașinii au obținut modificări minore. Interiorul TI avea scaune individuale, în loc de scaune pe bancă. Grilele laterale din exterior erau acum distribuite împreună cu scutul din centru.

Cumpărând un Alfa Romeo Giulietta?

Alfa Romeo Giulietta tip 116 era o mică mașină executivă. Mașina a fost produsă din 1977 până în 1985. Proiectarea mașinii s-a bazat pe șasiul Alfa Romeo Alfetta. În 1977, au fost disponibile două modele, respectiv Giulietta 1.3 și Giulietta 1.6. În câțiva ani, au fost dezvăluite Giulietta 1.8 și Giulietta Super. În 1981, Giulietta a primit câteva mici modificări la interior și exterior. Mașina a primit protecție din plastic în jurul corpului inferior. La interior, mașina a primit un volan nou și scaune noi. Panoul de instrumente și cotiera centrală au fost, de asemenea, reînnoite. Turbodelta Giulietta a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Paris din 1982. Turbodelta a fost o versiune specială care a inclus un puternic motor de 1,962 cmc. Un an mai târziu, în 1983, Giulietta i-a fost prezentată modificări minore în mai multe părți ale mașinii, cum ar fi tabloul de bord, instrumentele și barele de protecție.

Alfa Romeo Giulietta

E & R Classics, specialistul dvs. în mașini clasice Alfa Romeo!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Alfa Romeo Giulietta la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Alfa Romeo Giulietta
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Alfa Romeo Giulietta
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană