30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Ford Mustang Cabriolet


Cauti un vad?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm vad!

Ai un Ford și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Ford Mustang Cabriolet | Piuliță și șurub restaurate | Arată starea | 1965

Repere:

- Recent, piuliță și șurub restaurate
- Arată starea
- Motor si cutie de viteze revizuite
- Doar 200 km parcurși după restaurare
- Opțiuni complete
- aspect GT
- 289 CUI V8 cu cutie automata

Vand Ford Mustang Cabriolet din 1965 restaurat
Aer condiționat, servofrâne și servodirecție, capotă hidraulică, consola centrală, încrustație din lemn pentru bord, radio original, aspect GT și chiar și indicatori Rally Pac originale... ce îți poți dori mai mult la un Ford Mustang Cabriolet. Aproape fiecare opțiune imaginabilă care era disponibilă pe un Ford Mustang în anii 1960, acest clasic are. De parcă nu ar fi fost suficient de special, acest Mustang Cabriolet este și el în stare de spectacol. A fost recent restaurat cu piuliță și șurub în Europa și a parcurs doar 200 km de la restaurare. Restaurarea este la un standard foarte înalt și putem spune sincer că acesta este unul dintre cele mai bune Mustang-uri de pe piață.

Stare indicată 1965 Ford Mustang Cabriolet de vânzare
Imaginea de ansamblu a acestui Ford Mustang Cabriolet din 1965 este complet corectă. Vopseaua neagră, detaliile cromate, interiorul alb… nu se mai bine. Acesta este orice altceva decât un Mustang Cabriolet standard. Acest clasic are aspectul popular GT care îl face să atragă privirile. În plus, este echipat cu multe opțiuni precum aer condiționat, servofrâne și servodirecție, capotă hidraulică, contoare Rally Pac, radio original, interior alb și un tablou de bord luxos cu incrustație de lemn. Pe scurt, un Ford Mustang Cabriolet din 1965 foarte complet echipat, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Doriți să cumpărați un Ford Mustang Cabriolet din 1965?
Sunteți în căutarea unui Ford Mustang Cabriolet din 1965 restaurat complet? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: f9796
  • Face: vad
  • Model: Mustang
  • An: 1965